Pretraga

U cijeloj Hrvatskoj norijada je protekla uz tek pokoji izgred i hitnu pomoć

A- A+

Ovogodišnja norijada je iza nas i dok se jedni još trijezne, drugi slažu dojmove, treći su norijadu shvatili doslovno pa su zbog najluđeg dana u srednjoškolskom obrazovanju zbog svojih ‘norih’ postupaka imali posla s državnim jedinicama za održavanje javnog reda i mira. 

Izvor: Ivan Božić|srednja.hr

Uz nešto manje interveniranje policije diljem Hrvatske, norijada je prošla bez većih izgreda. Iz Policijske uprave zagrebačke obavještavaju da je tijekom čitavog dana na području Zagreba za vrijeme trajanja norijade privedeno osam osoba od kojih su dvije maloljetne. Nešto manjih oštećenja zabilježeno je na dva vlaka i jednom tramvaju. Zbog nekoliko alkoholiziranih maturanata intervenirala je i medicinska hitna pomoć.

Iz Policijske uprave Primorsko goranske županije također obavještavaju kako nije zabilježeno mnogo policijskih intervencija. Došlo je kažu, do oštećenja jednog javnog autobusa i oštećenja javnih sanitarija. Na jučerašnjoj norijadi u Rijeci jedna je osoba lakše ozljeđena te joj je pružena medicinska pomoć.

Lijepe vijesti stižu i iz dubrovačko-neretvanske Policijske uprave, gdje unatoč paljenju kolnika i padu s krova automobila nije zabilježena niti jedna policijska i medicinska intervencija.

– S ponosom možemo potvrditi kako već zadnje dvije godine norijada dubrovačkih maturanata prošla mirno i dostojanstveno i to zahvaljujući neprestanoj policijskoj pratnji povorke koja je dogovorena u suradnji sa srednjim školama i maturantima, ističu iz dubrovačke policije. 

Izmjena u tekstu 19. svibnja 2016. u 11:40

Prema najnovijim podacima koje smo zaprimili iz Policijske uprave primorsko – goranske, za vrijeme norijade u riječki KBC zaprimljene su dvije osobe s lakšim ozljedama. Jedna se ozljedila prilikom pada, a druga uslijed tučnjave. 

Osim toga, kako javljaju, evidentirana su tri događaja u kojima su oštećeni javni gradski autobus, stakla na ugostiteljskom objektu i javnom toaletu. Nad počiniteljima je provedeno kriminalističko istraživanje, a policija i dalje poduzima sve potrebne mjere i radnje u cilju utvrđivanja činjenica i okolnosti o navedenim događajima. 

Više o norijadi 2016. pročitajte na sljedećim linkovima:

[Video] Pogledajte odličnu video reportažu sa zagrebačke norijade

[FOTO] Najkreativniji maturantski kostimi s ovogodišnje norijade

Di su pare pronašle pijanog maturanta od prošle godine

[VIDEO] Maturant na zagrebačkoj norijadi otpjevao duet s Lanom Jurčević

[FOTO] Najbolje majice sa zagrebačke norijade 2016.

Odabrani najbolji maturantski slogani na području Osječko-baranjske županije!

Ovo je definitivno najlošije mjesto za parkirati bicikl za norijadu

Nećete vjerovati u čemu su se maturanti Medicinske škole Varaždin dovezili na proslavu mature!


Osječki maturanti na norijadi postavili pitanje svih pitanja!


[FOTO] Pogledajte veličanstvenu Quadrillu u Osijeku!

[FOTO] Ludilo u Dubroviku: Maturanti zapalili cestu, jedan ozlijeđen

[FOTO] Pogledajte kako se danas norilo diljem Hrvatske! 

Norijada je bila lijepa dok se nisam ubila k’o stoka