Pretraga

Veleučilište u Zagrebu organizira besplatne pripreme za maturu iz Matematike i Fizike

A- A+

Tehničko veleučilište u Zagrebu organizira besplatne pripreme za sve učenike koji žele studirati na tom veleučilištu. Pripreme će se održati za maturu iz matematike razine A u trajanju od 32 sata, tijekom 8 subota po 4 sata i maturu iz fizike i to tijekom 5 subota po 4 sata. Pripreme počinju 7. ožujka te se potrebno prijaviti.

Foto: srednja.hr

Za studiranje na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu potrebno je položiti maturu iz matematike A razine, a ove godine ponovno su organizirane besplatne pripreme za sve učenike koji će baš TVZ staviti kao svoj prvi, drugi ili treći izbor.

Izdvojeni članak

[Matura ’20] Doznajte kako će izgledati ispit iz Matematike: Ispituje se znanje u četiri područja

Besplatne pripreme iz matematike razine A održat će se tijekom 8 subota po 4 sata, a pripreme iz fizike će se održati tijekom 5 subota također po 4 sata.

Pripreme iz Matematike počinju 7.3.2020. i traju do 6.6. 2020. dok iz Fizike počinju 14.3.2020. i traju do 9.5.2020. Pripreme će se održavati od 9 do 13 sati. Prijaviti se može putem ovog linka.

Pripreme drže nastavnici i asistenti TVZ-a, a rade prema sadržaju ispitnog kataloga za državnu maturu u školskoj godini 2019./2020.


Sve najnovije informacije o državnoj maturi pratite i na našoj Facebook stranici Maturanti 2020. te u grupi Maturanti 2019./2020. Isto tako, možete nas pratiti i na našem Instagram profilu @drzavna.matura, a vaš kalkulator bodova za maturu isprobajte ovdje.

Zadatke s prošle državne mature riješite u našem sustavu za učenje kvizovi.srednja.hr.