Pretraga

Brutalna prilika za posao: Jamnica traži učenike i studente za satnicu i do 35 kuna

A- A+

Stižu nam ljetni dani pa brojni studenti, a sve više i učenici, traže neki posao kojim bi si zaradili džeparac i roditeljima tako olakšali financijsku situaciju. Brojne će tako razveseliti činjenica da tvrtka Jamnica traži punoljetne učenike i studente, i to za satnicu od 30-35 kuna.

Foto: srednja.hr

Kako stoji u oglasu Jamnice, priliku za zapošljavanje u ovoj kompaniji imaju studenti i punoljetni učenici koji će raditi u prodajnim centrima Jamnice diljem Hrvatske, na poslovima u skladištu i transportu.

Izdvojeni članak

U izradi zakon o studentskom radu: Ministarstvo otkrilo o kojim se promjenama raspravlja

Osim naknade od 30 do 35 kuna po satu, najvrjedniji studenti i učenici bit će u prilici biti nagrađeni s još višom satnicom te i ulaznicama za Sziget festival u Mađarskoj. 

Lokacija na kojima se zapošljavaju učenici i studenti ukupno je devet: Zagreb, Jastrebarsko/ Pisarovina, Žminj, Rijeka, Zadar, Dugopolje, Šibenik, Dubrovnik, Osijek te Slavonski Brod.
Iz Jamnice napominju kako za one koji nisu na lokacijama na kojima zapošljavaju, postoji mogućnost organiziranog plaćenog smještaja. 

– Prijaviti se možete i na [email protected]. Kod prijava putem emaila obavezno nam pošaljite osobne podatke, broj mobitela i željenu lokaciju. Sve oglašene poslove možete pronaći i u lokalnim Student servisima, stoji u opisu oglasa.