Pretraga

Imamo poklone za 30 naših čitatelja: Uključite se u Božićno darivanje

A- A+

Spremni za darivanje? Šansa da baš vi budete učenik ili učenica koji će osvojiti prijenosni punjač za mobitel je poprilično velika, jer darujemo čak trideset naših čitatelja koji se uključe u Božićno darivanje. Pravila donosimo u nastavku.

božićno darivanje

Dijelimo dobre poklone | Foto: srednja.hr

Dani su dugi, a baterije naših mobitela traju kratko. Stoga, ovih praznika spojite ugodno s korisnim – ponavljajte školsko gradivo na najzabavniji način, igrajući se, jer ćete na taj način ući u naše Božićno darivanje u kojem dijelimo korisne darove! Trideset učenika i učenica koji se uključe darujemo prijenosnim punjačima za mobitel koji će vam sigurno biti neophodni kada se, početkom durgog polugodišta, vratite u školske klupe. Darivanje smo organizirali u suradnji s CARNET-om.

Pravila su jednostavna. Sve što trebate jest u naš sustav kvizovi.srednja.hr postavljati pitanja iz školskog gradiva. Trideset korisnika koji skupe najviše odgovora na pitanja koja postave darujemo prijenosnim punjačima. Darivanje počinje danas, a traje sve do 22. prosinca.

Ponovimo, ovo su najvažnija pravila.

1. Postavljaj pitanja iz školskog gradiva

Pitanja se moraju odnositi na školsko gradivo i moraš ih postaviti u pripadajuću temu (5. razred, 6. razred, 7. razred, 8. razred, 1. razred srednje, 2. razred srednje, 3. razred srednje, 4. razred srednje). Pitanja postavljena u drugim temama se neće računati.

2. Darivanje traje od 9. do 22 prosinca.

Uzimat će se u obzir samo pitanja i odgovori zabilježeni u tom periodu.

3. Prijenosne punjače za mobitel će dobiti 30 najboljih korisnika

30 korisnika koji na svoja pitanja dobiju najviše odgovora, dobit će prijenosne punjače za mobitel.

Provjeri stanje na rang-listi korisnika s najviše odgovora