Pretraga

Djeca od Djeda Božićnjaka u poklon paketu dobila stripove s erotskim sadržajem

A- A+

U Općini Brodski Stupnik u sklopu adventa djecu je došao razveseliti i Djed Božićnjak koji im je podijelio i poklon pakete. U njima su bili naravno slatkiši, ali i strip s neprimjerenih sadržajem. Radi se o slikovnici ‘Sillage Brazda od vatre i pepela’, a ljutiti roditelji javili su se medijima i poslali im fotografije iz stripa u kojem se glavnoj junakinji vide grudi.

Foto: SBOnline

Oko 200 djece prošlog je vikenda povodom adventskog slavlja u Općini Brodski Stupnik dobilo poklon pakete od Djeda Božićnjaka, piše SBOnline. Osim slatkiša, u paketu se našla i slikovnica ‘Sillage Brazda od vatre i pepela‘. Ne bi bilo problema da se u stripu ne nalazi eksplicitni sadržaj koji je definitivno neprimjeren za djecu tog uzrasta, prenosi SBOnline.

– Ugodnu atmosferu u lijepom ambijentu uz bogatu eno-gastro ponudu naših udruga na večerašnjem obilježavanju Adventa u Općini Brodski Stupnik svojim dolaskom je uveličao i sam Djed Božićnjak, kojem se obradovalo 200-tinjak djece koja su nagrađena prigodnim darovima, pohvalio se na Facebooku Goran Jelinić, načelnik Općine Brodski Stupnik.

Redakciji SBOnline javili su se ljutiti roditelji te im poslali fotografije iz stripa u kojemu glavna junakinja ne nosi gornji dio odjeće te joj se vide grudi. I dok se načelnik još nije oglasio oko ovog incidenta, Općina se javno ispričala na Facebooku.

– Općina Brodski Stupnik se ispričava roditeljima i djeci što su se u pojedinim paketićima Djeda Božićnjaka nalazile slikovnice (stripovi) neprimjerenog sadržaja djeci tog uzrasta, stoji u objavi Općine.