Pretraga

[FOTO] Kakav hit: Profesori iznenadili učenike, maskirali se u likove iz poznatih serija i filmova

A- A+

Za učenike diljem Hrvatske započelo je drugo polugodište, a taj početak bio je posebno veseo i zanimljiv u Gimnaziji Josipa Slavenskog u Čakovcu. Uoči početka nastave profesori su se maskirali u poznate likove iz filmova i serija te zanimljivom fotogalerijom iznenadili i nasmijali učenike.


‘Svaka čast’, ‘nadmašili ste sami sebe’, ‘nasmijali ste me do suza’ – samo su neki u nizu pohvala koje su u zadnja 24 sata dobili nastavnici Gimnazije Josipa Slavenskog u Čakovcu.

Naime, posljednje dane praznika iskoristili su da prirede iznenađenje svojim učenicima. Maskirali su se u likove poznatih serija i filmova te tako pozirali za fotografije koje je škola uoči početka novog polugodišta objavila na svojoj Facebook stranici.

– E. T. još uvijek želi kući, plavuša s Harvarda ruši stereotipe, u Paklenom šundu i dalje se izvrsno pleše, Peaky Blindersi šire strah i trepet, banda crvenokapuljaša željna je akcije… Ne, ne bojte se, niste zapeli u prazničnom bingeanju! Vaši profesori, prerušeni u junake iz poznatih filmova i serija, očekuju vaš povratak želeći vam pokazati da su, unatoč svim izazovima koje pred vas stavljaju, i oni samo ljudi, veseli, duhoviti i dobronamjerni. Dobro nam došli u školske klupe u novoj 2022. i neka nam i ona bude ovako vesela, poručili su iz čakovečke Gimnazije Josipa Slavenskog.