Pretraga

Good Game Liftoff daruje 100 tisuća kuna mladom hrvatskom poduzetniku s najboljom poslovnom idejom

A- A+

Uvijek ste maštali da svoju ideju, provedete u djelo, ali vam je nedostajao određeni financijski podražaj? Onda je ovaj natječaj iz Good Game radionice kao stvoren za vas. Do 31. kolovoza sve osobe u Hrvatskoj mlađe od 25 godina, mogu prijaviti svoj jedinstveni projekt, proizvod ili ideju. Onaj tko se pokaže najboljim, dobiva 100.000 kuna!

foto: PR

Imate odličnu poslovnu ideju, proizvod ili projekt? Mlađi ste od 25 godina i spremni ste hrabro zakoračiti u poduzetnički svijet i pokrenuti vlastiti startup? Za sve one koji se pronalaze u ovim riječima stiže odlična vijest iz Good Game radionice! Naime, nakon turnira Good Game Zagreb 2018, održanog u Jadran filmu sredinom svibnja, prikupljen je novčani fond od čak 100.000 kuna, a otići će u ruke mladom i poduzetnom kreativcu iz Hrvatske koji će uvjeriti stručni žiri da je upravo njegova ideja najbolja. Pobjednik ovog zanimljivog natjecanja doznat će se na posebnom donacijskom događanju Good Game Liftoff, 13. rujna 2018. godine u prostoru HUB385, a prijave za ovu jedinstvenu poslovnu priliku su započele i traju sve do kraja kolovoza.

Ovim se natjecanjem nastoje stvoriti novi poduzetnici i nova vrijednost na tržištu

Izdvojeni članak

Mladi poduzetnik s Krka proizvodi jedinstvene likere s tradicijskim okusima

Proljetno izdanje velikog gaming spektakla Good Game Zagreb 2018 okupilo je natjecatelje iz više od 30 kompanija iz Hrvatske, Srbije i Austrije, a bilo je to najveće i najatraktivnije izdanje u povijesti. Kako je riječ o humanitarnom turniru, prikupljeno je čak 100 tisuća kuna, a taj će iznos osvojiti poduzetnik s najoriginalnijom idejom, razrađenim poslovnim planom i strategijom. Iza ove zanimljive priče ali i velikog gejmerskog spektakla stoji Nikola Stolnik, direktor tvrtke Good Game Global.

– Bit će nam veliko zadovoljstvo ako na ovaj način uspijemo pomoći pokrenuti novi Infinum, Nanobit, Bellabeat ili Rimac Automobile u njihovim prvim poslovnim koracima i poduzetničkim pothvatima. Pokušavamo uzdrmati status quo koji vlada na tržištu i pružiti priliku mladim, pametnim i sposobnim ljudima u stvaranju nove vrijednosti na ovim prostorima, poručio je Nikola Stolnik.

Uz to je dodao da oni kao kompanija žele ispraviti neke, za poduzetnike u Hrvatskoj nepovoljne okolnosti.

– Kako je domaća poduzetnička klima izuzetno nepovoljna i nepoticajna, želimo im omogućiti da svoje ideje pretvore u stvarnost, da pokrenu posao sa što manje rizika te im pružiti šansu za lokalni ili globalni uspjeh. Pozivamo sve zainteresirane da se prijave putem naše službene stranice i uz našu malu pomoć, zakorače u novu budućnost, nagasio je Stolnik.

foto: PR

Mogu sudjelovati studenti i poduzetnici do 25 godina starosti

Izdvojeni članak

U finalu VI. izdanja natjecanja Ideja godine, pobjedu odnijeli Splićani u timu LiftOff s aplikacijom koja nudi analizu vremenskih prilika za ljubitelje dronova

Donacijski projekt Good Game Liftoff sastoji se od faze prijava te samog završnog događaja u HUB365. Prijaviti se mogu studenti preddiplomskog, diplomskog i postdiplomskog studija sveučilišta i ostalih visokoškolskih ustanova (veleučilišta i visokih škola) upisani u akademsku godinu 2017./2018 ili mladi poduzetnici do 25 godina s proizvodom ili uslugom u predinkubacijskoj, inkubacijskoj ili kasnijoj fazi razvoja, a to mogu učiniti putem službene stranice https://liftoff.gg.me/hri to do 31. kolovoza. Važno je naglasiti da na jednom prijavljenom projektu može biti sudjelovati tim do maksimalno pet članova.

U sljedećoj fazi, između svih prijavljenih projekata, odabrat će se deset najboljih, a oni će ući u samo finale i dobiti priliku izložiti svoju ideju, predstaviti konkretnu strategiju i poslovni model pred deseteročlanim stručnim žirijem, 13. rujna u prostoru HUB365 kad će biti proglašen i pobjednik. Stručni sud koji odlučuje o itekako značajnoj financijskoj injekciji čine redom uspješni poduzetnici i stručnjaci – Nenad Bakić, investitor i poduzetnik, Mate Rimac, CEO tvrtke Rimac Automobili, Martina Rizman Matić, direktorica korporativnih komunikacija Vipneta, Lordan Kondić, direktor marketinga za privatne korisnike Vipneta, Hrvoje Balen,predsjednik uprave Algebre, Miran Pavić, CEO, Telegram Media Grupa, Ivan Brezak Brkan, osnivač i glavni urednik Netokracije, Tomislav Car, CEO i suosnivač tvrtke Infinum,Sergej Ivasović, marketing i PR menadžer tvrtke MSAN te Nikola Stolnik, CEO tvrtke Good Game Global.

Više informacija o natječaju možete pronaći na službenoj internetskoj stranici Good Game GlobalFacebook stranici, a za sva ostala pitanja potrebno se javiti putem službenog e-maila [email protected].