Pretraga

Grad Zagreb je objavio rezultate natječaja za dio stipendija, provjerite jeste li na listama

A- A+

Grad Zagreb objavio je rezultate natječaja za dio stipendija koje dodjeljuje učenicima i studentima. Tako je poznat dio dobitnika stipendija za deficitarna zanimanja, stipendija za osobe s invaliditetom te stipendija za pripadnike romske nacionalne manjine.

Foto: Unsplash

Grad Zagreb i ove godine učenicima i studentima dodjeljuje stipendije u pet kategorija – za deficitarna zanimanja, za osobe s invaliditetom, za pripadnike romske nacionalne manjine, za slabiji socio-ekonomski status te za izvrsnost. U prošloj godini iznosi su unificirani za sve kategorije – stipendija za studente iznosi 3.800 kuna mjesečno, a za učenike 2.700 kuna mjesečno.

Za sada su objavljeni rezultati samo u dijelu kategorija – u kategoriji deficitarnih zanimanja izašli su rezultati za učenike i studente prvih godina, u kategoriji za osobe s invaliditetom poznati su učenici dobitnici te studenti prve godine koji su dobili ovu stipendiju, dok su kod stipendija za romsku nacionalnu manjinu objavljena liste dobitnika i za učenike i studente prve i viših godina studija.

Studenti koji nisu ostvarili pravo na stipendije u bilo kojoj od navedenih kategorija mogu podnijeti prigovor na rezultate natječaja do 17. siječnja.

U nastavku se nalaze rang liste dobitnika u do sada objavljenim kategorijama, a ako vam rezultati nisu vidljivi, osvježite stranicu. Napomena: liste dobitnika za studente i učenike su u istom dokumentu.

Stipendije za deficitarna zanimanja

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Stipendije za osobe s invaliditetom

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Stipendija za romsku nacionalnu manjinu

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab