Pretraga

HAZU zapošljava veći broj studenata: Satnica i do 25 kuna

A- A+

Ako se kojim slučajem nalazite u Osijeku ili okolici i tražite posao za narednih par mjeseci, dobre vijesti – Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti zapošljava studente. Ovisno o potrebama, na arheološkom iskopavanjima bit će zaposleno od 10 do 20 studenata.

Foto: www.ffzg.unizg.hr

Student servis u Osijeku objavio je oglas u kojemu HAZU potražuje redovite studente za rad na arheološkim iskopavanjima, a pošto se radi o grubom fizičkom posli, potrebna je dobra fizička spremnost. Prednost će imati oni koji su već radili na arheološkim iskopavanjima ili na sličnim zemljanim poslovima, a nije isključena mogućnost rada duže vremensko razdoblje, uključujući rad tijekom cijelog ljeta.

Ovisno o potrebama, u ovu svrhu HAZU će zaposliti od 10 do 20 studenata, čija će satnica ovisiti o kvaliteti odrađenog posla, a kreće se od minimalnih 20 do 25 kuna po satu.

Mjesta rada su osječki Park kraljice Katarine Kosače i Sveučilišni kampus u Osijeku, a početak rada je odmah, ovisno o dogovoru studenta i poslodavca. Najčešće se radi od 7 do 15 sati, a predviđeno trajanje posla, stoji u oglasu je do 1. studenog 2017.

Ako ste se zainteresirali za ovaj posao, javiti se možete tako da na mail [email protected] pošaljete skeniranu iskaznicu studentskog servisa i osobnu iskaznicu.

Screenshot: Facebook; Studentski servis Osijek-Studentski centar u Osijeku