Pretraga

Iskoristi slobodno vrijeme za rad na sebi: Prijavi se na radionice životnih vještina ove jeseni

A- A+

Usavršavanje sebe i vlastitih vještina na vrhu je prioriteta svakome tko želi ispuniti neke ciljeve u svom životu. Bilo da se radi o velikoj biznis karijeri ili o znanstvenim postignućima, dobro razvijene životne vještine pogurat će te više nego što možeš zamisliti. Ako nisi siguran gdje si i kako stojiš s njima, uvijek se možeš osloniti na neke radionice na kojima se usavršavaju te vještine. Jedna od takvih radionica je Coca-Colina podrška mladima koja se održava u nekoliko različitih gradova ove jeseni.

Coca-Colina podrška mladima

Coca-Colina podrška mladima projekt je Coca-Cole HBC Hrvatska kojim žele pomoći mladim ljudima, studentima i nezaposlenima u što boljoj pripremi za poslovni svijet u koji ulaze. Radionica se sastoji od predavanja stručnjaka iz različitih područja na kojima se kroz praktični rad usavršavaju životne i poslovne vještine te na taj način sudionike pripremaju za pisanje motivacijskog pisma i CV-a, razgovor za posao te u konačnici i za bolje razumijevanje sebe, svojih sposobnosti i životnih ciljeva.

Na radionicama je najveći fokus na razvijanje komunikacijskih i prezentacijskih vještina te vještina pregovaranja, no kroz različite aktivnosti obrađuju se i teme kao što su rad u timu, networking i upravljanje vremenom. Predavanja su ispunjena zajedničkim radom, dvostranom komunikacijom između predavača i sudionika te pametnim igrama za bolje razumijevanje i upijanje znanja.

U videu su neki od predavača objasnili kako se pripremiti za razgovor za posao, što je samo dio programa sveukupne radionice.

Ovaj program pokrenut je prije dvije godine, a do sad je kroz edukacije prošlo tisuće mladih ljudi. Radionice po prvi put ove godine mogu pohoditi i studenti, a isto tako, održavaju se u različitim gradovima diljem Hrvatske.

U rujnu će se radionice održati:

u Bjelovaru 12. i 13. rujna;

u Požegi 19. i 20. rujna;

u Karlovcu 26. i 27. rujna.

Cijeli kalendar radionica do kraja godine dostupan je ovdje.

Kako bi mogao sudjelovati u radionicama moraš imati između 18. i 30. godina, biti student ili nezaposlen te moraš biti u mogućnosti izdvojiti dva dana po osam sati za predavanja. Za vrijeme trajanja radionica osiguran je obrok i, naravno, Coca-Cola napitci, a po završetku radionice svaki sudionik dobiva potvrdu o sudjelovanju te ulazi u bazu podataka tvrtke Selectio za potrebe poslodavaca prilikom zapošljavanja novih ljudi.

Iskoristi svoje slobodno vrijeme za učenje novih stvari i usavršavanje vještina, jednom ćeš si biti zahvalan!