Pretraga

IX. gimnazija organizira garažnu rasprodaju za bolesnu Mašu

A- A+

Maša Lučić je djevojčica koja boluje od Arnold Chiari malformacije te joj je hitno potrebna operacija kojom bi se uklonila kost koja joj pritišće mozak. No, obitelji treba još 30 tisuća kuna da 1. srpnja otputuje u Chicago gdje je zakazana operacija. Stoga su bivši učenici IX. gimnazije Zagreb organizirali u suradnji s nekoliko udruga garažnu rasprodaju kao bi prikupili potrebna sredstava.

Zagrebačka IX. gimnazija u suradnji s Udrugom ‘Cure puce s Trešnjevke’ i ‘Mala zvijezda’ organiziraju humanitarnu akciju u obliku garažne rasprodaje kojom će pokušati prikupit sredstva za operaciju bolesne Maše Lučić.

Izdvojeni članak

VIDEO: XVI. gimnazija je bila humanitarno raspoložena

‘Trešnje(vka) za Mašu‘ održat će se u subotu 8. lipnja na igralištu IX: gimnazije, a prodaja će se odvijati od 9:00 do 15:00 sati.

U akciju su uključeni i brojni poznati Trešnjevčani: Ana Rucner, Nataša Janjić, Lea Dekleva, Darija Crnjaković, Robert Ugrina, Pavle Miholjević, Milo Stavros, Ivan Dečko, Pero Kvrgić i brojni drugi. Akciju će podržati i gradonačelnik Milan Bandić koji će na garažnu rasprodaju doći oko 11 sati.

Prikupljena sredstva bit će donirana petogodišnjoj Maši Lučić, kojoj je potrebno oko 30 tisuća kuna da bi otputovala u Chicago gdje je 1. srpnja zakazana operacija.

Kristijan Ugrina zbog predstave van Zagreba neće biti u mogućnosti doći u subotu, ali je u trenu našao novu mogućnost da pridonese akciji. Kiki će predstavu ‘Bonton ili kako pristojno provesti dan’ izvesti u utorak, 11. lipnja u 18 sati u kazalištu ‘Trešnja’.

IX. gimnazija organizira garažnu rasprodaju za bolesnu Mašu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap