Pretraga

Tri manifestacije u jednom Danu otvorenih vrata IX. gimnazije

A- A+

U subotu 18. svibnja od 10 do 13 sati IX. gimnazija će otvoriti vrata svoje škole kako bi učenicima osmih razreda i njihovim roditeljima predstavila svoj rad, aktivnosti i projekte.

Osim Dana otvorenih vrata škole, u subotu se u IX. gimnaziji možete pridružiti nacionalnim manifestacijama za obilježavanje EU projekata te za poticanje volontiranja u kojima IX. gimnazija sudjeluje već dugi niz godina.

Dan otvorenih vrata IX. gimnazije  – Učenici osmih razreda i njihovi roditelji imat će priliku upoznati se s našim učenicima i profesorima, informirati se o našem radu, aktivnostima, projektima i rezultatima.

Dani otvorenih vrata EU projekata – Naši učenici, sudionici Erasmus+ i eTwinning projekata predstavit će EU projekte u kojima sudjeluju.

Hrvatska volontira 2019. – Volonteri IX. gimnazije će na licu mjesta prezentirati svoje aktivnosti i to tako da će s volonterima iz poslovnog sektora bojati klupe u našoj prezentacijskoj dvorani, tzv. pjevaoni.

Dan otvorenih vrata IX. gimnazije održat će se 18. svibnja od 10 do 13 sati na adresi Dobojska 12 u Zagrebu. To su tri manifestacije u jednom danu, stoga je razloga za dolazak tri puta više!