Pretraga

Čak 9 razreda ove gimnazije osvojilo slobodan dan maestralnim ukrašavanjem škole kakvo još niste vidjeli

A- A+

Zagrebačka IX. gimnazija dugi niz godina njeguje sjajnu tradiciju koja veseli brojne učenike te škole. Razredna odjeljenja ukrašavaju stupove u hodniku škole, a pobjednici kao nagradu odnose slobodan dan tijekom kojeg ne moraju biti na nastavi. Ovogodišnje božićno ukrašavanje stupova u IX. gimnaziji bilo je iznimno kreativno i uspješno pa je tako čak devet razreda osvojilo dan slobodan od školske nastave!

U zagrebačkoj IX. gimnaziji u ponedjeljak se održalo tradicionalno ukrašavanje božićnih stupova u hodniku škole. U kreativnoj eksploziji gimnazijalaca, čijih ruku djelo možete vidjeti u galeriji fotografija, bilo je teško odlučiti se za samo tri prva mjesta pa je tako školsko povjerenstvo za odabir najljepših stupova odabralo čak devet najboljih ove godine.

Izdvojeni članak

Zagrebački gimnazijalci prikupili 12.500 kuna za učenicu koja je zbog bolesti ostala bez obje potkoljenice

Razredi 1.a, 2.b i 3.a osvojili su prvo mjesto s maksimalnim brojem bodova, razredi 1.b i 3.e zauzeli su drugo mjesto, a treće mjesto dijele čak četiri razreda – 2.c, 2.e, 4.b i 4.e. Učenici svih ovih razreda svojom su prepoznatom kreativnošću osvojili slobodan školski dan, a vjerujemo da ih je to posebno razveselilo.

Detaljnu fotogaleriju svih okićenih stupova u IX. gimnaziji možete pogledati OVDJE.

Spomenimo i kako se IX. gimnazija tijekom prosinca iskazala nizom humanitarnih aktivnosti kojima su prikupljali sredstva za učenicu Anitu koja je zbog bolesti ostala bez obje potkoljenice. Osim velikog srca, jedinstvenim ukrašavanjem školskih stupova gimnazijalci su pokazali i svoju iznimno kreativnu stranu.