Pretraga

Jeste li je vidjeli? Nestala 13-godišnja djevojčica, policija treba vašu pomoć

A- A+

U Orehovici u Međimurskoj županiji nestala je 13-godišnja djevojčica A.I. Policija navodi kako se udaljila od kuće, a objavili su njen detaljan opis i sve one koji posjeduju neke informacije o djevojčici mole da obavijeste najbližu policijsku postaju, nazovu na broj 192 ili ih dostave putem e-mail adrese [email protected].

Dopuna teksta 30. rujna u 17:48 h: Kako je za Index.hr potvrdila međimurska policija, djevojčica je pronađena.

policija

Foto: PU zadarska

U Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba objavljeno je kako je u Orehovici u Međimurskoj županiji nestala 13-godišnja A.I. Prema opisu policije, djevojčica je visoka 150 cm i nosi cipele 37. Ima gustu, kestenjastu kosu, zelene oči, ravan nos srednje veličine te ovalne uši srednje veličine i ovalnog je lica.

Djevojčica je slabije tjelesne građe, a trenutku nestanka bila je odjevena u sivu vestu, majicu maskirnog uzorka, donji dio trenirke sive boje, dok je na nogama imala obuvene bijele tenisice s cvjetnim uzorcima. Od kuće u Orehovici udaljila se 25. rujna.

– U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected], navodi se u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba.