Pretraga

Još jedna velika gimnazija prešla na online nastavu zbog pogoršane epidemiološke situacije

A- A+

Zaraza koronavirusom u posljednja je 24 sata utvrđena kod 1.424 osobe u Hrvatskoj, priopćio je Stožer civilne zaštite RH. Zbog pogoršane epidemiološke situacije, Prva gimnazija Varaždin prelazi na online nastavu.

foto:Facebook: Prva gimnazija Varaždin

Jedna od najvećih gimnazija u Hrvatskoj, Prva gimnazija Varaždin koja broji sedamstotinjak učenika, priopćila je kako od ove srijede prelazi na online nastavu.

Izdvojeni članak

Boras poslao nove preporuke fakultetima: Morate biti spremni za online nastavu u potpunosti!

– Dragi učenici, roditelji, djelatnici škole, obavještavamo vas da zbog pogoršane epidemiološke situacije u školi a prema preporuci epidemiologa, naša škola privremeno prelazi na online nastavu prema modelu C, do 30. listopada 2020, priopćeno je iz Prve.

Dodaju, lokalne i interne transmisije u školi do sada nije bilo, te su slučajevi zaraze uneseni izvana pojedinačno.

– Nadamo se da će se situacija do tada smiriti i pozivamo vas da svojim ponašanjem tome doprinesete kako bismo se svi ponovno vidjeli u školi 4. studenog, nakon jesenskih praznika. Odluku o online nastavi, kao i upute kako će se izvoditi pročitajte u dopisu na školskom webu. Vaši će vam razrednici prenijeti poruku, pa se njima možete obratiti u slučaju nedoumica. Molimo vas i da pratite web stranicu ili Facebook stranicu škole radi svih obavijesti. Čuvajte se, zdravlje nema cijenu, izvijestili su iz Prve gimnazije Varaždin.

Još jedna velika gimnazija prešla na online nastavu zbog pogoršane epidemiološke situacije
Share via
Copy link
Powered by Social Snap