Pretraga

Koncert Mladena Grdovića, house party i veliki studentski tulum

A- A+

Ako su vas stisli ispiti i kolokviji vrijeme je za predah! Pogledajte što pronašli za vas i odaberite tulum po vašoj mjeri. Izbora je puno od koncerta Mladena Grdovića i house partyja u noćnim klubovima, do karaoka i velikog studentskog tuluma.

clubkruna.com

Petak, 23. studeni, Zagreb:

Aquarius: Together
Together je veliki rave party koji će povezati desetak različitih izvođača u jedan nezaboravan tulum. Ulaz započinje od 23 sata, a upad je 20 kuna.

Fly! Bar: Back2House
Back2House je novi program koji se petkom održava u Fly! Baru. DJ Max će se pobrinuti za glazbu, a Back2House vam nudi najbolja svjetska housa izdanja. Ulaz započinje od 23 sata.

Gjuro2: Freaky Friday
– Uronite s nama u svijet fantazija i burlesque te zadovoljite svoja čula kroz porgrame koji će vas potpuno ispuniti, sve je što poručiju iz kluba Gjuro2. Moramo proznati da smo znatiželjni.

Hemingway: službeni After Party Dreft Fashion Weeka

In Bar: Tamburaška večer 
Tamburaška večer petkom se nastavlja uz tamburaški sastav ‘Nesanica’ i DJ-a Marca Pavicha!

Mansion: Official Papaya club tour winter edition & Red Love X mas warm up
Poznati Novaljski klub Papaya i Mansion večeras organiziraju posljednji ovogodišnji Papaya party u Zagrebu, a sve će biti u znaku DJ-a Armina Van Buurena.

Maraschino: Downtown shuffle

Posh: Angel Dust presents Mr. DJ Dario
Mr. DJ Dario je dugogodišnji rezident kluba The Best, a sada će vas pokušati impresionirati svojim prepoznatljivim stilom u kojem miješa modernu glazbu sa zvukom tech housea, housea i modernog techna. Ulaz od 23 sata.

Roko: Zadarska večer & Mladen Grdović
Povodom Dana grada Zadra i sv. Krševana u Roku se organizira Zadarska večer, a nastupa Mladen Grdović. Ulaz počinje od 23 sata.

Shamballa: Bazaar meets Electric Orgasm
Electric Orgasm je zajednica zaljubljenika u elektronsku glazbu. Njezin osnivač, B Marki, najviše pušta house, deep house, progressive i electro glazbu, a sve s ciljem dobrog zvuka i kvalitetne zabave. Ulaz započinje od 23 sata. Cijena karte: 30 kuna.

Tvornica kulture: R!!: Pendulum vs. The Prodigy
Sve je započelo Pendulum vs. The Prodigy slušaonicom u KSET-u, a sada vas tulum očekuje u Tvornici. Cijena karte na ulazu je 20 kuna,  a ulaz započinje od 23 sata.

http://profile.ak.fbcdn.net

Petak, 23. studeni, Osijek:

Bastion: Električni orgazam live
Večeras u osijeku gostuje jedan od velikih ex-Yu bendova: Električni orgazam. Na dan koncerta karta je 60 kuna, a ulaz započinje od 21 sata.

Cocktail barKA: Veliki studentski party svih fakulteta u Osijeku

Petak, 23. studeni, Rijeka: 

Maat Bar: Mikrofon je vaš
Večerašnji slogan Maat Bara je: ,,nije bitan glas, bitna je zabava”, zato dođite i okušajte se u pjevanju. Zabava započinje u 22 sata.

Stereo Dvorana: Queen Real Tribute

Povodom dvadeset i prve godišnjice smrti Freddiea Mercuryja Stereo Dvorana organizirat će Queen Real Tribute. Cijena karata na vratima Sterea je 45 kuna, a ulaz započinje u 23 sata.

Izdvojeni članak

Galerija: ovako su tulumarili brucoši Građevine i Geodezije

Petak, 23. studeni, Split:

Hemingway: Disco večer
Elitni odredi su odgođeni, pa će za vas glazbu puštati DJ.

Imperium: Dado Polumenta
U Imperiumu se večeras priprema još jedan ”Ja volim Balkan party”, a gost je Dado Polumenta. Karta će na ulazu koštati 70 kuna, a ulaz započinje u 23 sata.

Tropic: NO! Limit party

Vanilla: Vanilla Friday live uz grupu Viva