Pretraga

Ljubav prema pizzi joj je priskrbila upad na Yale

A- A+

Ako vas neki fakultet traži kratki esej o nečemu što zbilja volite, najčešće ćete pisati o knjigama, sportu, volontiranju ili nekom hobiju. Malo je vjerojatno da ćete pisati o svojoj ljubavi prema pizzi. Osim ako ste Carolina Williams, maturantica škole Ravenwood High School. Onda ćete u eseju koji je dio prijave za Yale pisati o tome kako volite Papa John’s pizzu, i dobit ćete srdačnu pozivnicu za upis na ovo prestižno sveučilište.

Foto: flickr.com/photos/kelseystarrs

‘Piši o nečemu što voliš raditi (200 riječi ili manje)’ glasi zadatak Yale prijavnice. Prvo što je palo na pamet Carolini Williams je bilo naručivanje dostave pizze iz Papa John’sa, izjavila je za Tennessean. Iskren, duhovit, čak i dirljiv esej, postao je viralan i oduševio sve ljubitelje pizze, administraciju na Yaleu i samog Papa Johna.

Izdvojeni članak

Pizza je okrugla, a kutija za nju uvijek četvrtasta: Otkrijte zašto!

Yale oduševljen

Ne samo da je Carolina Williams upala na Yale, već ih je toliko raspametila da je na dnu pisma, u kojem piše da je upala na Yale, rukom dodana poruka službenika za prijave, čije je ime ostalo tajno, a svoje oduševljenje je podijelio i putem SMS poruke.

‘Kao kolega ljubitelj pizze, glasno sam se nasmijao (a zatim naručio pizzu) nakon što sam pročitao tvoju prijavnicu’, stoji u kratkoj poruci.

Iako je rukom dodano i kako bi Yale bio sretan da je ima, Carolina je odbila Yale i upisat će se na sveučilište u Auburnu, gdje se nada da će diplomirati poslovne studije.

S obzirom na svoj izvanredan prosjek, aktivnost u Crkvi, te razna volontiranja i participacije u udrugama za mlade, ne čudi što je Carolina uspjela biti u samo 6.9% primljenih na Yale.

Besplatna pizza svima

Osim Yalea, oduševljen je i sam Papa John, koji je na njezin twitt odgovorio videom u kojem Carolini poručuje da je dobila besplatne pizze za prijatelje koje će upoznati u domu na sveučilištu u Auburnu, ali i stažiranje u njihovom sjedištu iduće ljeto.

Carolina Williams je dokaz da uz malo kreativnosti i puno rada, apsolutno ništa nije nemoguće. Pa ni odbiti Yale.