Pretraga

Lud podvig: Snima se najduža navijačka pjesma na svijetu, uključi se i osvoji PlayStation 5

A- A+

Novi PlayStation čeka se mjesecima. Nogometni fanovi imaju priliku osvojiti čak tri PlayStationa 5 i potpisani dres reprezentacije, a svaki se dan dijele i druge vrijedne nagrade. Trebaš napraviti ono što i inače radiš najbolje: bodriti našu reprezentaciju! Snimi svoj navijački video koji će postati dio najduže navijačke pjesme na svijetu, postani dio povijesti i osvoji nagrade – donosimo detalje.

virtualni stadion

Znamo najlakši način za osvojiti Playstation 5 i SmartTV – dođi na Virtualni stadion! | Foto: HT

Europsko nogometno prvenstvo je pred vratima i naši Vatreni će ovaj put trebati jaku podršku. Voliš gledati reprezentaciju i uživaš u nogometnoj atmosferi, a usput bi ti dobro došao novi komad tehnologije?

Dođi na Virtualni stadion i sudjeluj u najluđem navijačkom podvigu – stvaranju najduže navijačke pjesme na svijetu. Svi koji se na virtualnom stadionu snime kako navijaju uz refren neslužbene navijačke himne hrvatske nogometne reprezentacije „Igraj, moja Hrvatska”, popularnih Zaprešić Boysa, dobit će svoje virtualno sjedalo i na taj način ući u povijest.

Osim izvrsne prilike za zabavu, na taj način možeš osvojiti i vrijedne nagrade. Svaki dan se za najoriginalniji video dijele Samsung Galaxy Buds bežične slušalice, najbolji navijački video tjedna osvaja Samsung 4K Smart TV, a autori tri videa koja se najviše svide našim reprezentativcima osvajaju PlayStation 5 i potpisani dres reprezentacije.

Kako posjetiti Virtualni stadion i snimiti se?

Sam proces snimanja je vrlo jednostavan, možeš odabrati između dvije opcije – pjevanja refrena u karaoke stilu, uz glazbenu pratnju ili ćeš pokazati navijački talent uz lip sync opciju videa i pjevanje Zaprešić Boysa.

Snimiti se možeš sam, s frendovima, obitelji, kućnim ljubimcem ili kolegama, a kako izgledaju prijave najbržih navijača koji su se već snimili provjeri na ovoj poveznici.