Pretraga

Ministar ipak odlučio da škola počinje normalno!

A- A+

Ministar obrazovanja Željko Jovanović je nakon brojnih negativnih komentara na našem portalu zaključio da će se učenici samo zezati, te da sigurno ne bi učili tijekom dodatnog tjedna odmora.

Zapravo, 1. april je istekao i moramo vam priznati da ministar nije dao izjavu za medije u kojoj je rekao “Dali smo učenicima priliku da se dokažu i pokažu da će stvarno učiti tih tjedan dana. Ako se pokaže da je ovo bila dobra odluka, a ne sumnjam da hoće, mogli bi to uvesti kao nagradu svake godine.”

Gotovo 45,000 klikova na tekst, 8000 lajkova, ali i stotinjak komentara na portalu i facebooku epilog su naše prvoaprilske šale koju možete pročitati ovdje.

Vjerojatno će većina vas sada reći da su otpočetka znali da je riječ o šali, ali od brojnih komentara koji su govorili suprotno ističe se jedan. Naime, jedna naša čitateljica je odlučila poslati mail u ministarstvo i upozorila nas da ne smijemo za 1. april izmišljati citate sugovornika jer je to kažnjivo. Drugi čitatelj je hladnokrvno iskoristio svoje google moći da sazna kako je skup u Zadru planiran tek za kraj mjeseca.

Pozdravljamo i vrlo trijeznu analizu na samom portalu 🙂

Za kraj ćemo vam poručiti da namjestite jutarnji alarm za 1.4.2013. koji će vas upozoriti da opet ne popušite ovakve i slične fore. 🙂