Pretraga

Mladić (18) pokušao izbjeći sudar i udario u betonski most: Poginuo je na mjestu

A- A+

Teška prometna nesreća dogodila se u srijedu popodne u Velikom Korenovu nedaleko od Bjelovara. Mladi motociklist pokušao je izbjeći prometnu nesreću, kada je izletio u putni jarak te udario u betonski most. Mladić je poginuo na mjestu.

Ilustracija: pixabay

Velika tragedija jučer se oko 14 sati dogodila u mjestu Veliko Korenovo kod Bjelovara – u prometnoj nesreći smrtno je stradao 18-godišnji vozač motocikla. Policija je objavila i prve rezultate očevida.

– Do nesreće je došlo kada je 51-godišnjak koji je upravljao teretnim automobilom s poluprikolicom, bjelovarskih registarskih oznaka, uključujući se s nerazvrstane ceste na kolnik državne ceste DC-43 skretao ulijevo a prije uključivanja na državnu cestu nije propustio sva vozila koja su se njome kretala te je 18-godišnjak koji je upravljao motociklom, zagrebačkih registarskih oznaka, izbjegavajući sudar s teretnim automobilom skrenuo udesno na bankinu i sletio u putni jarak gdje je motocikl udario u betonski most. Na mjestu događaja smrtno je stradao 18-godišnji motociklist, navode iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Dodaju i kako je zamjenica općinskog državnog odvjetnika naložila obdukciju poginulog mladića te da slijedi daljnje kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja.