Pretraga

Najbolje prvotravanjske šale

A- A+

Prošao je prvi travanj. Jesu li vas namagarčili ili se vi bili ti koji smišljaju dobre smicalice? Bili smo svjedoci stvarno inovativnih pošalica, stoga vam donosimo neke od njih.

Kerum bio u Poljskoj, glava Isusa već izrađena

Kako donosi Slobodna Dalmacija, Kerum je proveo nekoliko dana na zapadu Poljske družeći se s Poljacima koji su u Swiebodzinu izgradili kip Isusa. Kako stvari stoje glava i pozlačena konstrukcija već su izrađene, isto tako počeli su i građevinski radovi na Marjanu.

Nepostojeća poruka na Facebooku

Mark Zuckerberg se odlučio našaliti s korisnicima Facebooka, pa ste tijekom cijelog dana dobivali “poruku” u svoj inbox. Iako se ova fora čini bezalenom, to je jučer zaista znalo ići na živce.

Gmail Tap

Gmail je svoje korisnike uspio šokirati. Poboljšali su staru tehnologiju i time uspjeli staviti tipkovnicu u zaborav. Naime, radi se o inoviranom telegrafu. Ukoliko pišete poruku preko svog pametnog telefona nećete koristiti klasičnu tipkovnicu već Morseovu abecedu.

slobodnadalmacija.com

Ministarstvo produžilo praznike za tjedan dana

Članak koji je razveselio mnoge srednjoškolce. Srednja.hr odlučila je baciti bubu u uho svima koji su željni praznika, što nam je i uspjelo. Više od 50 000 srednjoškolaca pročitalo je članak i ponadalo se da će u praznicima uživati još tjedan dana.