Pretraga

Ovo je najbolji domaći ikad: Pogledajte što je jedna učiteljica zadala učenicima za ljetne praznike

Internetom već nekoliko dana kruži domaća zadaća koju je jedna učiteljica zadala svojim učenicima za ljetne praznike. “Reci nekome da ti je drag”, “Gledaj oblake” i “Stekni barem jednog novog drugara”, samo su neki od zadataka sa zanimljivog popisa.

www.bethanyacademy.org

Učiteljica Selma Hasanović Mešić iz Osnovne škole Kalesija u Bosni i Hercegovini svojim učenicima zadala je jednu od najzanimljivijih domaćih zadaća. Iako se radi o zadaći za ljetne praznike, protiv ovih zadataka nitko nema ništa protiv. Popis koji je dala svojim učenicima već nekoliko dana kruži internetom, a vecernji.hr otkrio je da se radi baš o ovoj učiteljici.

Spavaš li mirno, Emineme? Maturant Luka odrepao domaću zadaću i zaradio čistu peticu

Nemoj bacati smeće na pod, posjeti neki grad ili selo koje ne poznaješ, posjeti bicikl i smij se dok te stomak i obrazi ne zabole, samo su neki od savjeta koji su itekako potrebni i korisni djeci. Učiteljica je među njih ubacila i zadatke poput čitaj i vježbaj matematiku.

Foto: Facebook

– Ovu domaću zadaću, koja kruži internetom, sam ja zadala svojim učenicima (jer sam smatrala, poznavajući ih, da im takva zadaća treba). Zadatke za domaću zadaću sam našla na internetu i malo prilagodila uzrastu svojih učenika. Ovo nije trebalo biti javno i inovativno niti je trebalo zauzimati medijski prostor. Zadaću sam zadala svojim učenicima isključivo jer sam mislila da je to SAMO domaća zadaća i ništa više. Međutim, kad sam vidjela da su roditelji oduševljeni, onako, usputno, kao i mnoge stvari, list koji sam otkucala, isprintala i podijelila učenicima sam fotografirala i postavila na svoj Facebook profil, rekla je učiteljica Selma Hasanović Mešić za vecernji.hr.

Ovo je najbolji domaći ikad: Pogledajte što je jedna učiteljica zadala učenicima za ljetne praznike
Share via
Copy link
Powered by Social Snap