Pretraga

Ovo je najbolji domaći ikad: Pogledajte što je jedna učiteljica zadala učenicima za ljetne praznike

A- A+

Internetom već nekoliko dana kruži domaća zadaća koju je jedna učiteljica zadala svojim učenicima za ljetne praznike. “Reci nekome da ti je drag”, “Gledaj oblake” i “Stekni barem jednog novog drugara”, samo su neki od zadataka sa zanimljivog popisa.

www.bethanyacademy.org

Učiteljica Selma Hasanović Mešić iz Osnovne škole Kalesija u Bosni i Hercegovini svojim učenicima zadala je jednu od najzanimljivijih domaćih zadaća. Iako se radi o zadaći za ljetne praznike, protiv ovih zadataka nitko nema ništa protiv. Popis koji je dala svojim učenicima već nekoliko dana kruži internetom, a vecernji.hr otkrio je da se radi baš o ovoj učiteljici.

Izdvojeni članak

Spavaš li mirno, Emineme? Maturant Luka odrepao domaću zadaću i zaradio čistu peticu

Nemoj bacati smeće na pod, posjeti neki grad ili selo koje ne poznaješ, posjeti bicikl i smij se dok te stomak i obrazi ne zabole, samo su neki od savjeta koji su itekako potrebni i korisni djeci. Učiteljica je među njih ubacila i zadatke poput čitaj i vježbaj matematiku.

Foto: Facebook

– Ovu domaću zadaću, koja kruži internetom, sam ja zadala svojim učenicima (jer sam smatrala, poznavajući ih, da im takva zadaća treba). Zadatke za domaću zadaću sam našla na internetu i malo prilagodila uzrastu svojih učenika. Ovo nije trebalo biti javno i inovativno niti je trebalo zauzimati medijski prostor. Zadaću sam zadala svojim učenicima isključivo jer sam mislila da je to SAMO domaća zadaća i ništa više. Međutim, kad sam vidjela da su roditelji oduševljeni, onako, usputno, kao i mnoge stvari, list koji sam otkucala, isprintala i podijelila učenicima sam fotografirala i postavila na svoj Facebook profil, rekla je učiteljica Selma Hasanović Mešić za vecernji.hr.