Pretraga

Najsmješniji muški uleti u online svijetu

A- A+

Svaki muškarac ima neki svoj ulet pomoću kojega pokušava zadobiti simpatije pripadnice suprotnog spola. Međutim, ti uleti variraju od situacije do situacije zbog čega je drugačije nekoga pokušati zavesti licem u lice ili preko chata. Savjetnik za veze Paul Carrick Brunson je tijekom godina naišao na mnoge poruke preko kojih muškarci traže djevojke, a nedavno je otkrio neke od najsmješnijih i najgorih.

www.snagajob.com

Umijeće zavođenja nije svojstveno svakome pa tako netko jako dobro pliva u tim vodama, a drugi muku muče i blamiraju se. Svakako je bolja opcija da vam ulet ne prođe u online svijetu, nego kad se s nekom djevojkom nalazite licem u lice. Autor knjige ‘It’s Complicated (But It Doesn’t Have To Be)’ i savjetnik za veze Paul Carrick Brunson tijekom dugogodišnjeg rada susreo se s brojnim porukama koje muškarci pišu djevojkama. Nedavno je za časopis Essence otkrio najsmješnije i najgore ulete pomoću kojih je jači spol pokušavao zadobiti simpatije cura, prenosi Kurir.

Izdvojeni članak

Lajk naš svakdašnji: Galebarenje – tehnike i taktika

Što misliš o mom izgledu

Nemoj sada misliti da sam lud, ali htio sam te zamoliti da me pogledaš nagog. Ne tražim seks, samo me zanima iskreno mišljenje o mom izgledu od osobe koja čvrsto stoji nogama na zemlji. A ti si očito upravo takva.

Lizanje nožnih prstiju

Prelijepa boginjo, toliko si dobra da bih ti lizao noge i prste na njima cijeli dan. Mogu li? Koje su ti boje trenutno nokti na nogama? Pošalji sliku.

Kruh namazan maslacem i medom

Znam da misliš kako te samo muvam, ali ti si najljepša žena koju sam ikada vidio. Volio bih te skinuti i namazati maslacem kao ukusnu krišku kruha pa preliti medom preko cijelog tijela. A zatim bih se iduće dvije nedjelje pretvarao da sam gladni medvjed.

Izdvojeni članak

Evo zašto su najprivlačniji muškarci u bijelim majicama

Nevin protiv svoje volje

Šaljem ti ovu poruku zato što mi je vrlo važno pronaći odgovarajuću osobu. Nisam nikada imao djevojku i zapravo sam nevin. Ne svojom voljom, ali dosad nije naišla ona prava. Ne žalim se, ali mislim da mi je Bog ukazao na ovu stranicu kako bih konačno pronašao onu pravu. Osjećaš li to?

Polarni medvjed

Imam pitanje za tebe. Koliko je težak polarni medvjed? Dovoljno da razbije led, ha-ha-ha. Otrcano je, znam, ali si se barem nasmiješila!

Zapovjednik

Osjećam se poput zapovjednika i naređujem ti da me nazoveš. Bit ćeš moja djevojka. Zapravo samo želim reći da me ne odbacuješ prije vremena i iz pogrešnih razloga.

Izdvojeni članak

Kako se zabaviti na spoju bez trošenja novca

Volim starije žene

Ćao, kako se zoveš? Što misliš o ovim stranicama? Baš su kul. Novi sam ovdje, pročitao sam sve na tvom profilu i želio bih da znam više o tebi. Volim starije žene i vrlo sam zreo za svoje godine. Jesi li za kino?

Nije sve u izgledu

Malo mi je čudan ovaj način komunikacije, ja sam staromodan tip. Naletio sam na tvoj profil i potpuno si me očarala. Možda ću ti izgledati čudno kada me vidiš, ali potrudi se da me upoznaš. Smetam, ili želiš da se bolje upoznamo?