Pretraga

Nedostaju vam izlasci? Evo gdje već ovaj vikend možete plesati do zore

A- A+

Iako su mjere i dalje na snazi, ovo ljeto ćete ipak moći provesti u izlascima. Neki se glazbeni festivali, usprkos organizacijskim izazovima, ipak održavaju. Pronašli smo jedan koji započinje već ovog vikenda, a uz to je i na predivnoj obali Jadrana. Riječ je o SuncéBeat festivalu koji se održava od 21. do 29. srpnja u The Garden Resortu u Tisnom – istražili smo njihov program.

suncebeat

SuncéBeat festival se održava od 21. do 29. srpnja u The Garden Resortu u Tisnom – istražili smo njihov program | Foto: SuncéBeat Festival

Ljeto je inače vrijeme kada bismo uživali u manje obveza i veselili se koncertima, izlascima i svirkama. Dobra vijest je da su mjere donekle oslabile, a svirke, koncerti i festivali se pod određenim uvjetima mogu održavati. Ako ste se zaželjeli zabave, a već ovaj tjedan želite iskoristiti tople, ljetne noći, razmislite o putu do Dalmacije, točnije, do Tisna.

Taj će lijepi gradić na našoj obali već ovaj vikend postati mjesto okupljanja ljubitelja glazbe iz cijelog svijeta. SuncéBeat, glazbeni festival sa šarolikom ponudom elektroničke glazbe smješten u The Garden Resortu, prvi put se u Hrvatskoj održao 2010. godine. Ove se godine, uz poštivanje svih epidemioloških mjera, održava od 21. do 29. srpnja.

– SuncéBeat se može održati bez ograničenja, a posjetitelji moraju imati EU Covid digitalni certifikat ili ekvivalentnu potvrdu o izvršenom potpunom cijepljenju, negativan brzi test na Covid-19 koji nije stariji od 48 sati ili dokaz da su u zadnjih šest mjeseci prebolili Covid-19, napisali su organizatori na web stranici festivala.

suncebeat

Posjetitelji se raduju izvođačima kao što su Black Coffee, David Morales, Dam Swindle, Folamour, Kerry Chandler, Mr Scruff, Roger Sanchez | Foto: SuncéBeat Festival

Doveli najveća imena elektroničke scene

Na samom ulazu u festival bit će omogućeno brzo testiranje, piše u obavijesti na web stranici. Osim toga, festival je dobio dozvolu da klub Barbarella’s, u kojem se odvija dio festivalskog programa, radi do 6 sati ujutro – odlična vijest za sve kojima nedostaju izlasci do jutra.

SuncéBeat je boutique festival, što znači da je broj posjetitelja ograničen, a program nije usmjeren samo na glazbeni, već posjetiteljima želi pružiti raznovrsno festivalsko iskustvo. Osim programa na nekoliko pozornica u The Garden Resortu, posjetitelji će uživati i u klubu Barbarella’s te na čuvenim zabavama na brodu.

Na glazbenom će programu biti House, Disco, Techno, Soul, R&B, Funk, a festival će dovesti neka od najvećih imena tih žanrova elektroničke glazbe.

Posjetitelji se tako raduju izvođačima kao što su Black Coffee, David Morales, Dam Swindle, Folamour, Kerry Chandler, Mr Scruff, Roger Sanchez i drugima. Cijeli festivalski program, informacije o ulaznicama za festival i zabave na brodu, kao i mogućnostima smještaja, pronađite na web stranici festivala.