Pretraga

Brucošijada srednja.hr održava se večeras: Ulaznice možete nabaviti na ulazu, evo detalja o tulumu

A- A+

Večeras se održava naša prva brucošijada – Brucošijada srednja.hr! Početak akademske godine, ali i 11. rođendan portala slavimo u Boogaloou, a party se održava na dva floora. Donosimo glavne informacije.

foto: Unsplash

Brucošijada srednja.hr prva je brucošijada u našoj organizaciji, a za sve brucoše, studente i ostale pripremili smo pravu poslasticu. Brucošijada se održava na dva floora: na jednom će biti koncerti izvođača Ružno Pače, Neki to vole vruće, Dino Blunt i 2 kitice, a u međuvremenu će glazbu puštati DJ Indy. Na drugom flooru će cijelo vrijeme biti Trash party pod vodstvom DJ Kiki B. i DJ Sin.

Tko još nije nabavio, ulaznice će biti dostupne na ulazu po cijeni od 90 kuna. Ograničenje za upad je 16 godina.

Ulaz u Boogaloo bit će od 21:00h. Na glavnom stageu koncerti počinju od 22:00h, kada nastupaju 2 kitice, potom u 23:00h nastupaju Neki to vole vruće, u ponoć nastupa Ružno Pače, a koncertni dio večeri zaključit će Dino Blunt koji počinje u 01:00h. Prije i nakon koncerata u velikoj dvorani puštat će glazbu DJ Indy. U drugoj dvorani će od 21:00h do 04:00h biti Trash party pod palicom DJ Kiki B. i DJ Sin.

@srednja_hr U petak gorimo! ❤️‍🔥 Ponesite dancing shoes, kako kaže @Ružno Pače ♬ original sound – srednja_hr


Portal srednja.hr organizira svoju prvu brucošijadu koja će se održati 4. studenog u klubu Boogaloo u Zagrebu. Nastupaju 2 kitice, Dino Blunt, Ružno Pače, Neki to vole vruće i DJ Indy, a na drugom flooru DJ Kiki B. i DJ Sin koji će puštati trash. Partneri brucošijade su Privredna banka Zagreb i Samsung. Ulaznice kupite putem sustava Core event i na fizičkim lokacijama: Dirty Old Shop, Rockmark i Drito bar. Facebook event pronađite ovdje.