Pretraga

Osječka studentica Marija napravila senzacionalnu fotografiju pa osvojila nagradu za Svjetski dan voda

A- A+

Marija Milošević, brucošica na Filozofskom fakultetu u Osijeku, dobitnica je nagrade za najljepšu studentsku fotografiju na temu Svjetskog dana voda, koju dodjeljuje organizacijski odbor 8. međunarodne konferencije VODA ZA SVE 2019.

Kopački rit foto: Marija Milošević

Studentica informatologije iz Valpova nagrađena za je za fotografiju nastalu u Kopačkom ritu, gdje je prije četiri godine otišla na organizirani izlet s Foto klubom Valpovo. Fotka prikazuje pejzaž toga parka prirode u ranim jutarnjim satima. Kadar kojim je ovjekovječila nezaboravan prizor i trenutak svidio se i prosudbenom odboru za dodjelu nagrada.

Milošević već neko vrijeme sudjeluje na raznim izložbama, a prije pet godina dobila je nagradu za najbolju fotografiju Lidice u Češkoj.

Izdvojeni članak

[FOTO] Davno je Mišo Kovač u pjesmi iskazao važnu ekološku misao: Učenici su je se danas sjetili

Potaknuta natječajem o temi vode objavljenim na mrežnim stranicama Filozofskoga fakulteta, odlučila je okušati svoj talent i na njemu.

Sama nagrada veliko je priznanje za njezin talent i fotografsko oko, a potaknula ju je da se ponovno počne više posvećivati fotografiji.

Fotografiju ne gleda kao posao; ona joj je ljubav i hobi kojem se posvećuje u slobodno vrijeme. Spremna je okušati se u novim fotografskim natječajima. Osim bavljenjem fotografijom, namjerava završiti studij na koji je krenula te započeti karijeru.

 

Osječka studentica Marija napravila senzacionalnu fotografiju pa osvojila nagradu za Svjetski dan voda
Share via
Copy link
Powered by Social Snap