Pretraga

Osvoji tjedan dana tečaja engleskog jezika u Cambridgeu

A- A+

Želiš još malo poboljšati svoj engleski jezik, a gledanje serija bez titlova ti više nije dovoljno? Možda je rješenje za tebe tečaj u Engleskoj. Dobra vijest za tebe je da se možeš priključiti akciji koju organizira agencija Integral Edukacijski Programi, a u kojoj možeš osvojiti tečaj engleskog jezika u Cambridgeu. Evo što moraš napraviti!

Integral Edukacijski Programi, agencija koja se bavi savjetovanjem za obrazovanje u inozemstvu, ovoga puta daruje tečaj engleskog jezika u Cambridgeu u školi Academic Summer u Engleskoj. Naziv ove akcijske ponude je Plati jedan tjedan, dobij dva!, a upravo u tome se nalazi dio uvjeta koje moraš ispuniti kako bi mogao sudjelovati.

Naime, ako se prijaviš za jedan tjedan tečaja engleskog jezika upadaš u konkurenciju za osvajanje drugog, besplatnog tjedna tečaja. Tečaj Academic Summer u Cambridgeu, za koji se možeš prijaviti, traje od 10. do 24. kolovoza, a namijenjen je učenicima od 13 do 17 godina.

Osim što se trebaš prijaviti na tjedan dana tečaja, trebaš i ispuniti ovu prijavnicu, u kojoj trebaš opisati svoj idealan jezični kamp u Engleskoj. Kako je riječ o nečemu što ti zamišljaš, ne moraš se ograničavati. To znači da, ako to želiš, tvoj idealni tečaj Engleskog bi se sastojao i od upoznavanja Harryja Stylesa!

Ukratko, uvjeti sudjelovanja su:

  • moraš imati između 13 i 17 godina (ne smiješ navršiti 18 godina prije završetka tečaja, tj. 24. kolovoza 2019.)
  • spreman si otići na tečaj engleskog jezika unutar navedenog perioda od dva tjedna – od 10. kolovoza do 24. kolovoza 2019.
  • moraš uplatiti jedan tjedan tečaja engleskog jezika u Academic Summer u gore navedenom periodu
  • rok prijave traje do 25. lipnja u 00:00
  • moraš opisati svoj idealan jezični tečaj u Engleskoj
  • moraš se prijaviti preko ove prijavnice

Pobjednik će se odabrati na temelju odgovora za idealan jezični kamp, a to će biti objavljeno 27. lipnja na društvenim mrežama agencije IntegralEdu.

Više o akciji možeš saznati ovdje.