Pretraga

Ovo su očigledni znakovi da vas voljeni/a vara

A- A+

Tijekom dugotrajnih veza te ovisno o ponašanju partnera ili partnerice, mogu se javiti određene sumnje da vas dvoje niste sami, nego da postoji ljubavni trokut. Međutim, radi narušavanja povjerenje, katkada je to teško doznati izravnim pitanjem. Ipak, postoje jasni znakovi koji vam to mogu otkriti. U tekstu ih donosimo sedam.

Bez obzira jeste li ljubomorna, posesivna ili paranoična osoba, tijekom duge ljubavne veze mogu vam se javiti sumnje da vi i voljeni/a niste par, nego da postoji ljubavni trokut. No, teško je na osnovu nekih sumnji iznijeti izravne optužbe za prevaru. Drugi način je praćenje nekih uobičajenih navika partnera ili partnerice koje vam može dati odgovor na vašu sumnju. Evo sedam znakova koji otkrivaju da niste jedini svome ljubavnom odabiru.

Izdvojeni članak

Ljubavne zablude u koje ne treba vjerovati

Vas krivi za sve

Svoj osjećaj krivnje zbog zabranjenih ljubavničkih izleta preljubnik će često pokušati prevladati prebacivanjem krivnje na prevarenu stranu.

U slučaju da vam partner odjednom bez ikakvog povoda počne predbacivati za svaku sitnicu, žaliti se kako nema podršku u vama te razumijevanje, vrlo je moguće da nešto skriva.

Skriva se i šapuće na telefon

Ako voljena postane neobjašnjivo tajanstvena, skriva se kada razgovara na mobitel ili skraćuje telefonski poziv, potiho objašnjavajući da će nazvati poslije, znak rijetko kada može biti dobar.

Uhvatili ste ga u laži

Rekao je da će ići u teretanu, na nogomet ili na piće sa starim školskim prijateljem, u što vi potpuno povjerujete. Nakon dva tjedna slučajno u shopping centru naletite na njegovog kolegu s kojim igra nogomet, a on vam kaže da nije vidio vašeg dragog puna tri mjeseca.

Izdvojeni članak

Ljudi najčešće varaju partnere s manje zgodnim ljubavnicima

Na dijeti je, kupuje odjeću i parfeme

Naravno ovakvo ponašanje nije samo po sebi sumnjivo. Štoviše, poželjno je da se unatoč činjenici da ste godinama skupa, partner ne želi zapustiti, nego i dalje želi blistati za vas.

Međutim, ako se partner nakon par godina veze u kojoj se običavao s vama nalaziti u najobičnijoj trenirci, neobrijan, razbraušene kose, odjednom sjetio krenuti u teretanu, kupovati skupe odjevne predmete i parfeme, razlog da sumnjate svakako imate.

Vi ste uvijek taj koji sve inicira

Ako posljednjih nekoliko mjeseci uvijek vi prvi šaljete poruke, zovete, organizirate izlaske u grad ili u kino, vrijeme je da se zapitate što se događa u vašoj vezi.

Pitanje što si radio danas, uvijek mu izazove nervozu

Neovisno o tome što ste u ljubavnoj vezi, jasno da trebate vremena i prostora samo za sebe. No, ako ste se već odlučili za ljubavni odnos, morate računati na određeno, barem osnovno polaganje računa.

U skladu s tim pitanje gdje si bio danas te što si radio ne bi trebalo predstavljati nikakav problem. Osim u slučaju kada nešto skrivate.

Bježi od fizičkog dodira

E ovo je alarmantan znak. Neke stvari treba izvoditi spontano, no ako ste primijetili da vam je intenzitet seksualnih odnosa u zadnjih dva mjeseca itekako opao, razlog često može biti taj da partner/ica svoje potrebe zadovoljava na drugom mjestu.