Pretraga

Pogledajte video Hrvatske koji je do sada prikupio više od 900.000 pregleda

A- A+

Novozelanđanin Logan Dodds ljeto je proveo putujući Europom i bilježeći svoje doživljaje Go Pro kamerom. Broj pogleda videa nije ni njega ostavio ravnodušnim, a kao najbolji dio Hrvatske ističe Hvar.

screenshot Facebook

Izdvojeni članak

[VIDEO] Hrvatska ponovno dobila sjajnu besplatnu reklamu

To samo po sebi i ne bi bilo toliko zanimljivo da video vodoinstalatera iz Aucklanda nije prikupio gotovo milijun pregleda. Video su prenjeli brojni svjetski mediji, a jedna od istaknutih lokacije je i Hrvatska, točnije otok Hvar, na kojemu je Logan ispijao koktele u Hula Hula Baru i gledao zalazak sunca.

Video započinje snimkom Doddsa na gradilištu i leta za London, nakon čega slijedi nis sličica i pustolovina Novozelanđanina i ekipe diljem Europe.

Za svog tromjesečnog putovanja po starom kontinentu Dodds je između ostalog ispijao pivo na Oktoberfestu, partijao na Ibizi, dočekivao zoru na Glastonburry-u i haklao s domaćim klincima u Turskoj.

Ipak, kao vrhunac cijelog putovanja, uz gledanje balona na vurći zrak u turskoj Cappodici navodi upravo zalazak sunca na Hvaru.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/hr_HR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Fellow Go Pro buddies check out my video from my Travels this year! One Helluva Summer.. Summer Daze!! ☀️https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=W2kyz7WMwloInstagram : logan_dodds

Posted by Logan Dodds on 28. rujan 2015

– Ni u najluđim snovima ne bih pomislio da će ga toliko ljudi pogledati. Znati da ste nekoga potaknuli na putovanje ili mu samo uljepšali dan je prekrasno. Bi li sve ponovio? U sekundi! Putovao bi cijelu godinu da si to mogu priuštiti, izjavio je za Daily Mail.

I mi bi Logan. I mi bi.