Pretraga

Pokrenut natječaj za stipendiranje učenika i studenata s invaliditetom, evo kako se prijaviti

A- A+

UNIQA osiguranje pokreće natječaj za stipendiranje učenika i studenata s invaliditetom. Na natječaj se mogu prijaviti učenici srednjih škola i studenti iz cijele Hrvatske, neovisno o školi ili studiju koji pohađaju. Stipendija iznosi 1.750 kuna mjesečno, a primat će ju sedam odabranih stipendista.

Foto: Unsplash

UNIQA osiguranje pokreće natječaj za stipendiranje učenika i studenata s invaliditetom, na koji se mogu prijaviti učenici srednjih škola i studenti iz cijele Hrvatske, bez obzira koju školu ili studij pohađaju.

Na natječaju za stipendiranje učenika i studenata s invaliditetom bit će odabrano sedam stipendista koji će za vrijeme trajanja ugovora o stipendiranju u razdoblju od godine dana, primati mjesečnu stipendiju u iznosu od 1.750 kuna za akademsku godinu 2022/2023.

Izdvojeni članak

Slijepa studentica o studiranju: Filozofski je toliko velik da se izgube i ljudi bez invaliditeta

Kandidati se mogu prijaviti do 31. kolovoza na e-mail [email protected] , a uz obveznu dokumentaciju koju trebaju priložiti uz prijavu, prednost im također mogu donijeti priloženi dokazi o postignućima u dosadašnjem školovanju, sudjelovanju na državnim ili međunarodnim natjecanjima na području znanosti, umjetnosti ili sporta, preporuke nastavnika ili učitelja te drugih stručnih osoba kao i dokaz o materijalnom statusu obitelji zbog kojeg je kandidatu otežan nastavak školovanja.

Za detaljne informacije o natječaju, prilažemo u nastavku uvjete natječaja koje je UNIQA objavila na svojoj službenoj stranici.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab