Pretraga

Policija traži 16-godišnjakinju, majci je nakon nestanka poslala poruku? ‘To ponašanje ne nalikuje na moju kći’

A- A+

Policija je objavila kako je u Prgomelju, mjestu pored Bjelovara, nestala 16-godišnja I.R. Prema riječima majke, uputila se do susjede, ali tamo nikada nije stigla. Sat vremena nakon nestanka majci je poslala poruku da je otišla kod dečka te da se ne planira vratiti doma. Majka tvrdi da takvo ponašanje ne nalikuje na njenu kći, koja je jedna od devetero djece, te ju želi pronaći zbog čega je nestanak i prijavljen policiji.

policija automobil kombi

Ivan Klindić www.ivanklindic.info

U Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba policija je objavila kako je 2. siječnja nestala 16-godišnja I.R. iz Prgomelja pored Bjelovara. Djevojka je visoka 160 cm, ima kestenjastu, ravnu kosu, zelene oči te je sitne tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu od skaja s kapuljačom, ljubičaste tajice, visoke tenisice zlatno bijele boje, objavila je policija.

– U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: [email protected], poručuju iz policije.

Kako je za Večernji list otkrila majka nestale djevojke, Dijana, kći joj je manje od sat vremena od nestanka poslala poruku u kojoj piše da je otišla kod dečka i da se ne planira vraćati doma. Ipak, majka Dijana ne vjeruje u to i želi pronaći dijete zbog čega su kontaktirali policiju.

Otkrila je kako se Indira uputila do susjede posuditi par jaja, ali kada se nakon 20 minuta nije vratila, obitelj je krenula u potragu te su doznali da se kod susjede nikada nije pojavila.

– To ponašanje ne nalikuje na moju I., ona kada i do trgovine ide šalje fotografije Ili poruke, uvijek je na vezi, rekla je majka za Večernji list.