Pretraga

Policija traži pomoć u potrazi za 16-godišnjakinjom

A- A+

jutarnji.hr

Željka Grgić, 16-godišnjakinja koje je nestala u svibnju prošle godine još nije pronađena. Nestanak je prijavio je njezin otac policiji u Gvozdu. Kazao je kako je otišla iz kuće i više se nije vratila. Budući da joj policija ne uspijeva ući u trag, moli sve one koji o djevojci nešto znaju da im se jave.

Policija već devet mjeseci traga za 16-godišnjom djevojkom Željkom Grgić iz Donje Čemernice kod Topuskog.

Otac Ivan je nestanak prijavio 29. svibnja prošle godine navodeći kako mu je kćer otišla od kuće i nije se vratila. Mobilni telefon koji je do tada koristila bio je isključen. Odlazila i prije Budući da joj policija do sada nije ušla u trag, moli građane ako nešto znaju o nestaloj 16-godišnjakinji da im se jave u najbližu policijsku postaju ili na broj telefona 112.

Željka je visoka 165 cm, ima plavu kosu (obojenu), plave oči, jače je tjelesne građe i okruglog lica. Jutarnji list piše kako je djevojka i prije odlazila od kuće. Prije no što e nestala dogodilo se to 30. travnja. No, tada je pronađena na području Zagreba i vraćena roditeljima. Više o nestaloj djevojci pogledajte na stranici nestali.hr.