Pretraga

Roditelji je danima tražili: Policija pronašla nestalu tinejdžericu, objavili detalje nakon obavijesnog razgovora

A- A+

Policija je proteklih dana u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba objavila kako je u Prgomelju pored Bjelovara nestala I.R. (16). Roditelji su pomoć u potrazi tražili i kroz medije, a iz policije sinoć javljaju kako je djevojka pronađena te da se samovoljno udaljila od kuće.

Ilustracija: Unsplash

Iz PU bjelovarsko-bilogorske javljaju kako je pronađena nestala 16-godišnjakinja koju su policija i roditelji tražili danima. Djevojka se s adrese prebivališta udaljila 2. siječnja, kada je nestanak i prijavljen policiji.

– Policija je odmah započela s poduzimanjem intenzivnih mjera traganja u koje su bili uključeni policijski službenici triju policijskih uprava: Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, Policijske uprave koprivničko-križevačke i Policijske uprave virovitičko-podravske. Dana 7. siječnja u 16 sati na području Policijske postaje Đurđevac, policijski su službenici pronašli nestalu 16-godišnjakinju te je u nazočnosti djelatnice Centra za socijalnu skrb Bjelovar obavljen obavijesni razgovor na okolnosti njenog nestanka te je utvrđeno da se radi o samovoljnom udaljenju, piše u priopćenju PU bjelovarsko-bilogorske.

Podsjetimo prije nekoliko dana policija je objavila kako je u Prgomelju, mjestu pored Bjelovara, nestala 16-godišnja I.R. Prema riječima majke, uputila se do susjede posuditi jaja, ali tamo nikada nije stigla. Sat vremena nakon nestanka majci je poslala poruku da je otišla kod dečka te da se ne planira vratiti doma. Majka je tvrdila da takvo ponašanje ne nalikuje na njenu kći, koja je jedna od devetero djece, te ju je obitelj željela pronaći zbog čega je nestanak i prijavljen policiji.