Pretraga

Policija u potrazi za devetero mladih osoba

A- A+

Policija traga za devetero mladih ljudi kojima se u prošlom tjednu izgubio svaki trag. Ako imate korisne informacije, koje bi mogle pomoći nadležnim službama i njihovim obiteljima, javite se u najbližu policijsku postaju ili na nestali.hr.

Samira Amić (17) se u petak, 6. ožujka, udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja D. Domjanića, u nepoznati. Ne zna se u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Samira je visoka 175 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe.

Sunčica Ivančan (15) je visoka 172 centimetra, ima smeđu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe te ima mali madež na lijevoj strani brade.

Sunčica se u srijedu, 4. ožujka, udaljila s adrese u Rijeci, Vukovarska ulica, u nepoznato. Ne zna se što je nosila na sebi u trenutku odlaska.

Ira Nuber (18) se u četvrtak, 5. ožujka, udaljila s adrese u Osijeku, Vinkovaka, u nepoznato. Ne zna se u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Ira je visoka 170 centimetara, ima crnu gustu kosu, smeđe oči, okruglo lice i srendnje je tjelesne građe.

Vinko Paleka (15) visok je 182 centimetra, ima crnu kosu, velike kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Na lijevoj podlaktici ima tetovažu imena Branka.

Vinko se u subotu, 28. veljače, udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko, u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Sanjin Šmit-Slivonja (17) visok je 180 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči.

U subotu se, 28. veljače, udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko, u nepoznato. Ne zna se što je na sebi nosio u trenutku odlaska.

Ivana Udorović (16) visoka je 160 centimetara, ima ravnu kestenjastu kosu, male kestenjaste oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Na lijevoj strani vrata ima madež, dok oko vrata nosi dva zlatna lančića.

Ivana se u subotu, 28. veljače, udaljila s adrese u Karlovcu, Stanka Vraza 36, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

________________________________________________________________________________________________________

Goran Oršoš (15) je visok 160 centimetara, ima gustu smeđu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe.

Goran se u subotu, 28. veljače, udaljio s adrese u Zagrebu, Svetog Mateja, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u tamnu jaknu, traperice i plave tenisice.

________________________________________________________________________________________________________

Kristijan Bogdan (16) se u subotu, 28. veljače, udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

________________________________________________________________________________________________________

Nikolina Tokić (18) je visoka 165 centimetara, ima ravnu smeđu kosu, velike smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Na desnoj strani nosnice i usnice ima piercing, a na obje strane lica i vrata vidljive ogrebotine.

Nikolina se u ponedjeljak, 2. ožujka, udaljila s adrese u Zagrebu, Klaićeva 56. u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u bordo jaknu s kapuljačom, sivu majicu, sive tajice, bijele tenisice, dok je na glavi nosila crnu šiltericu