Pretraga

Poznata svjetska aviokompanija objavila oglas za najgori posao ikada

A- A+

Ryanair, poznata zrakoplovna kompanija sa sjedištem u Dublinu objavila je oglas za posao naslovljen kao ‘najgori posao u Irskoj’. Traže osobu koja bi bila asistent CEO-a, a neki od uvjeta koja mora zadovoljiti su da ima debelu kožu, strpljenje sveca i veliku sposobnost zadovoljavanja egoističnih ispada, a nikako ne smije biti navijač Manchester Uniteda.

Ako tražite posao u Irskoj, možda će vam se idealnom učiniti ponuda aviokompanije Ryanair. Tvrtka je u potrazi za računovođom koji će biti asistent njihova ‘neshvaćenog, ali voljenog izvršnog direktora’.
Oglas je naslovljen kao ‘najgori posao u Irskoj’, a osoba bi trebala biti upoznata s računovodskim poslom.

Izdvojeni članak

Nevjerojatan oglas na zadarskom HZZ-u: tko se to traži u oglasu za posao?

Osim toga, postoje i dodatni uvjeti koje je potrebno zadovoljiti. Tako osoba mora imati debelu kožu, strpljenje sveca, averziju prema besmislenom čavrljanju, mora imati vlastitu kolekciju uspavanki i priča za laku noć kao i sposobnost rada bez spavanja te sposobnost zadovoljavanja egoističnih ispada.

Kao posebna naznaka stoji kako osoba ne smije biti navijač Manchester Uniteda, jer ne samo da ju to automatski isključuje iz procesa prijave, već će takva osoba biti pronađena, mučena i upucana.

Iz Ryanaira naglašavaju kako je ova pozicija idealna prilika za ambiciozne i motivirane računovođe koji žele raditi u zahtjevnom i interesantnom okruženju.

Prijaviti se na oglas možete do 18. studenog, a zamolbu i CV možete poslati na sljedeći mail: [email protected].