Pretraga

Prezervativi bilo kada, bilo gdje u samo nekoliko minuta

A- A+

Najsnažnija svjetska kompanija za proizvodnju kondoma Durex, došla je na novu poslovnu ideju. Osim što će im donijeti dodatne prihode, spasit će mnoge koji su se našli u problemu, jer nemaju zaštitu netom prije ‘akcije’. Naime spomenuta kompanija razvila je aplikaciju ‘SOS Condoms’ putem koje možete naručiti kondome u svako doba, a oni će biti dostavljeni, uz maksimalnu diskreciju u najviše sat vremena. Zasada aplikacija nije dostupna u Hrvatskoj.

Kompanija Durex pokrenula je aplikaciju ‘SOS condoms‘ uz pomoć koje je moguće naručiti kondome u bilo koje doba dana i noći za bilo koju lokaciju. Nakon narudžbe pošiljka stiže najdulje za sat vremena, uz maksimalnu diskreciju. U Hrvatskoj zasada ova usluga nije dostupna.

Durex će tako uz dodatne prihode, spasiti mnoge iz neprilike u koju mogu zapasti, nemaju li prezervativ u trenucima izmjenjivanja nježnosti. Inače ovaj projekt još je u pilot fazi, a zanimljiva je činjenica da je prvi grad u koji je usluga uvedena Dubai u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.