Pretraga

Profesor kemije u zagrebačkoj gimnaziji simulirao ejakulaciju i vikao ‘Shake it, ja sam Bill Clinton’

A- A+

‘Začepim, onda držim čepom. Shake it, baby, protresi dušo. I’m Bill Clinton. Oh, Monica, Monica’. Sve ovo učenici jedne zagrebačke gimnazije mogli su čuti kada im je profesor Kemije pokazivao pokus. Simulirao je ejakulaciju, proizvodio razne zvukove, a snimka se proširila i do naše redakcije. Ravnatelj škole najavio je da će provesti internu istragu.

profesor kemije

Video profesora kemije kako izvodi pokus i simulira ejakulaciju | screenshot: srednja.hr

U poznatoj zagrebačkoj gimnaziji sat Kemije i izvođenje eksperimenta obilježio je profesorov neprimjeren postupak. Kako piše novinar 24 sata Emirat Asipi, u snimci koja se proširila i došla i do naše redakcije vidi se profesor kemije koji izvodi pokus i istovremeno simulira ejakulaciju. Usto cijelo vrijeme proizvodi neartikulirane zvukove.

‘Oh, Monica, Monica’

– Začepim, onda držim čepom… Gore… Dolje će postati vruće… Shake it, baby… I’m shaking, sir… Oh, oh… C’mon baby… I’m Bill Clinton… Oh, Monica, Monica, može se čuti u videozapisu koji je objavio 24 sata.

Profesor spominje ime Billa Clintona te aludira na seksualnu aferu koju je on imao sa svojom pripravnicom Monicom Lewinski krajem devedesetih. Snimka, kako prenosi 24 sata, već duže vrijeme kruži društvenim mrežama i učenici znaju o čemu je riječ.

Izdvojeni članak
bilježnice u knjižari sa žigom seksizam

Knjižara u Sisku zgrozila načinom na koji je izložila školske bilježnice: ‘Kako to nije zabranjeno?’

‘Osobno ovo smatram neprimjerenim’

– Cijela škola zna za nju, nadam se da se ništa neće dogoditi onima koji su snimali jer nam to zabranjuju, ali mislim da se ovo moralo snimiti, kazao je za 24 sata jedan učenik.

Za snimku u školi nisu znali do sada kada se pojavila u medijima. Za 24 sata ravnatelj škole najavio je istragu i u konačnici, primjerenu reakciju.

– Do sad nisam bio upoznat s ovom snimkom. Škola i ja ćemo provesti internu istragu kako bi utvrdili okolnosti u kojima se to dogodilo, kada i gdje. Osobno ovo smatram neprimjerenim, a nakon utvrđivanja okolnosti na primjeren način ćemo kao Škola reagirati, pojasnio je ravnatelj te škole za 24 sata.