Pretraga

Pronađena nestala studentica za kojom je policija danima tragala

A- A+

Studentica Nina Perić (26), čiji je nestanak prijavljen prije šest dana, pronađena je živa i u dobrom fizičkom stanju. Nađena je u šumi u blizini naselja Bogdanovec u Međimurju.

nina perić

Foto: nestali.gov.hr/facebook

Kako piše Index.hr, nakon višednevne potrage uspješno okončana potraga za 27-godišnjom studenticom Ninom Perić. Pronađena je živa i u dobrom fizičkom stanju u šumi u blizini naselja Bogdanovec u Međimurskoj županiji.

Podsjetimo, studentica je nestala iz svog doma u Zagrebu krajem prošlog tjedna, a nestanak je policiji prijavljen 30. siječnja. Za njom je provedena višednevna intenzivna potraga policije, a pozive upomoć odaslala je i obitelj putem društvenih mreža.

Prema pisanju Index-a, djevojku su pronašli policajci u ophodnji i trenutno se nalazi na razgovoru u policijskoj postaji. Prilikom potrage, u kojoj su sudjelovali i pripadnici HGSS-a stanice Čakovec, koristila se lokacija mobitela, kao i snimke videonadzora.

I Ninina sestra, koja je na  društvenim mrežama objavila nekoliko poziva upomoć, objavila je na Facebooku kako je djevojka pronađena.