Pretraga

Putinova učiteljica: Nije bio jak, ali se često tukao, ovako je dokazivao da je nadmoćniji…

A- A+

Danas je deveti dan otkako je Vladimir Putin pokrenuo invaziju na Ukrajinu. Mnogi raspravljaju o njemu, njegovoj prošlosti i što ga je navelo na ovakav čin. Tako je jedan medij iskopao izjavu njegove učiteljice iz osnovne škole koja je još 2000. godine opisala kakav je Putin bio kao učenik.

Foto: Screenshot Spiegel TV

Njemački Spiegel iskopao je snimku staru 22 godine kada je Vera Gurevič, učiteljica Vladimira Putina iz osnovne škole, opisala kakav je on bio kao učenik. Za Spiegel TV tada je ispričala da se kao dječak često tukao te kako je objašnjavao zašto to radi.

– Na ovoj slici je bio u 7. razredu, ja sam tu isto jako mlada. Putin tada nije bio snažan, ali je bio jako zločest i time je uvijek dokazivao da je nadmoćniji od drugih. Redovito je radio predstave da bi pokazao da se može sam braniti. Što je postajao moćniji, tim je sve više pokazivao kakav ima karakter, rekla je učiteljica Vera za Spiegel TV.

Izdvojeni članak
ukraine-war-ilustration

Rusi raketirali ukrajinsko sveučilište, zgrade su u plamenu: Mediji pišu da je poginuo jedan student

Dodala je i kako je Vladimir s 14 godina drugom učeniku slomio nogu.

– Kada sam ga pitala zašto je to napravio, rekao mi je da neki ljudi razumiju samo nasilje, izjavila je tada učiteljica.