Pretraga

Ravnateljica i omiljena profesorica iznenada preminula u 45. godini: ‘Zbog nje su učenici voljeli fiziku’

A- A+

Nastavnici i učenici Srednje škole Brač u Supetru danas će se oprostiti od svoje ravnateljice Slavice Pavišić. Ravnateljica i dugogodišnja profesorica  iznenada je preminula u nedjelju u 45. godini. Predavala je fiziku, a zbog svog predanog rada s učenicima dobila je i zvanje savjetnice.

Slavica Pavišić | foto: Facebook

– Slavica je ostavila neizbrisiv trag onima kojima je predavala, govori nam tužnim glasom Ivona Martinić, profesorica Srednje škole Brač o nedavno preminuloj ravnateljici.

Ravnateljica Srednje škole Brač u Supetru Slavica Pavišić iznenada je preminula u nedjelju u 45. godini. Dok nije postala ravnateljica, predavala je fiziku u nekoliko škola, a zbog svog predanog rada s učenicima dobila je i zvanje savjetnice.

Od omiljene profesorice kolege i učenici oprostit će se danas u 15.30 na mjesnom groblju u Nerežišćima.

– Ovih dana svi smo loše jer nam je Slavica bila i kolegica i prijateljica. Njezina smrt posebno je pogodila i učenike. Nisam mislila da djeca mogu biti toliko tužna, priča nam Martinić.

Za preminulu ravnateljicu kaže da je bila ‘majstor svog posla’ te za nju ne može reći ništa osim superlativa.

– U našoj je školi radila od 2008., a kad je 2018. postala ravnateljica rekla sam joj da mi je žao s jedne strane jer odlazi iz učionice. Učenici inače ne vole fiziku, ali uz nju bi zavoljeli taj predmet, prisjetila se kolegica preminule.

Zaključila su kako će ravnateljica i omiljena profesorica svima nedostajati.