Pretraga

Preminula bivša ravnateljica osnovne škole: ‘Neka ti je vječna slava i hvala draga prijateljice’

A- A+

Osnovna škola Čazma objavila je tužnu vijest kako je preminula bivša ravnateljica škole Anđelka Turković. Nakon što je Grad Čazma objavio vijest o opraštanju od svoje dugogodišnje profesorice, ispod objave našlo se više od stotinu izraza sućuti. Trenutna ravnateljica je u ime kolektiva izrazila iskrenu sućut obitelji preminule i zahvalnost za sve što je učinila za školu.

Preminula je bivša ravnateljica Osnovne škole Čazma, Anđelka Turković, dugogodišnja kolegica i ravnateljica, profesorica hrvatskog jezika. Tužnu vijest o njezinoj smrti objavila je škola u kojoj je dugo godina provela svoju karijeru. Ovu tužnu obavijest podijelila je i stranica Grad Čazma odavši počast svojoj dugogodišnjoj kolegici fotografijom kolektiva.

– Neizmjerno mi je žao zbog gubitka jedne divne osobe s kojom sam i pričala i dijelila svoje tegobe. Počivala vječnim mirom bez boli, a obitelji iskrena sućut, jedan je od stotina izraza sućuti ispod ove objave.

Ravnateljica Ivana Moguš je u ime kolektiva izrazila iskrenu sućut obitelji preminule i zahvalnost za sve što je Anđelka Turković učinila za školu. Njezina stručnost, kolegijalnost, staloženost i mirnoća ostat će duboko urezani u sjećanje svih djelatnika škole i učenika.

– Neka ti je vječna slava i hvala draga prijateljice. Obitelji od srca iskrena sućut, emotivno je napisala jedna gospođa.