Pretraga

srednja.hr je 7. najgledaniji medij na TikToku u 2022: Pogledajte naših pet najgledanijih videa

A- A+

Tijekom prošle godine TikTok profil srednja.hr objavio je 208 videa koji su prikupili ukupno više od 7.100.000 pregleda. S tim rezultatom postali smo sedmi najgledaniji domaći medij na toj društvenoj mreži u 2022. godini, prema podacima koje prikuplja i analizira agencija Videoclick. Rezultati su još značajniji kada se uzme u obzir da smo profil pokrenuli tek u ožujku prošle godine. Naša najgledanija videa imaju stotine tisuća pregleda. Za istaknuti je i činjenica da među deset najgledanijih medija na TikToku, upravo srednja.hr ima vodeći post engagement rate od 10,44 %.

Mobitel s prikazom srednja.hr TikTok profila

srednja.hr ima i svoj TikTok profil! | Foto: srednja.hr

Profil srednja_hr na TikToku pokrenuli smo prije gotovo godinu dana, u ožujku 2022. godine. Na njemu objavljujemo informativna videa vezane uz obrazovanje korisna učenicima, njihovim roditeljima i nastavnicima, ali i memeove koje oslikavaju učenički i studentski život.

Do kraja prosinca 2022. godine, snimili smo i objavili ukupno 208 videa. U trenutku objave ovog članka, imamo više od 26.8 tisuća pratitelja, a naše objave lajkane su više od 848 tisuća puta.

Prema podacima koje prikuplja i analizira agencija Videoclick, sjajni rezultati koje smo postigli svrstavaju nas među najgledanije domaće medije na TikToku. U prvih deset mjeseci naše aktivnosti, sadržaj kojeg smo objavili postigao je više od 7.100.000 pregleda.

Time smo postali sedmi najgledaniji domaći medij na TikToku. Za istaknuti je i činjenica od deset najgledanijih medija na TikToku, upravo srednja.hr ima vodeći post engagement rate od 10,44 %.

Iako najčešće objavljujemo na TikToku, naš duži video sadržaj, podcaste, reportaže s terena i video konferencije, možete gledati i na YouTubeu. Naravno, s videom smo prisutni i na Instagramu i Facebooku. Prošle godine smo tako na Facebooku ostvarili ukupno 111 tisuća pregleda, a na YouTubeu 204 tisuće. Naš Instagram Reels video sadržaj u prosjeku ostvari 20 tisuća pregleda s prosječnim post engagement rateom od 4,48 %.

Pogledajte naših pet najgledanijih videa

Najgledaniji video kojeg smo objavili u 2022. godini pogledan je više od 540 tisuće puta, a prikupio je više od 41 tisuće lajkova. Riječ je o kvizu u kojem testiramo studente i umirovljenike u njihovom poznavanju europskih metropola, a kako su se snašli provjerite sami. Video je nastao u suradnji s Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj.

@srednja_hr Kako biste vi prošli na našem testu? Koje sve novosti nas čekaju od 1.1.2023. što se tiče putovanja i što to znači za nas, pronađite na linku u opisu profila! 👆 #putovanja #europa #europskaunija #europskiparlament #eu #discovereu #geografija #gradovi #kviz #srednjahr ♬ original sound – srednja_hr

Naš drugi najgledaniji TikTok video napravili smo u suradnji s partnerom Prva klasična gimnazija. Predstavili smo njihovu školu i drugačiji pristup nastavi, a video je postigao 525 tisuća pregleda i više od 58 tisuća interakcija. Sadržaj kojeg stvara naš kreativni marketinški odjel postiže vrhunske rezultate upravo zahvaljujući povjerenju naših partnera, čemu svjedoči činjenica da su dva najgledanija videa protekle godine nastala kao rezultat takvih suradnji.

@srednja_hr Jeste li znali da postoji ovakva srednja škola? Riječ je o Privatnoj klasičnoj gimnaziji @privatnaklasicna. Posjetili smo ih i razgovarali s njima te doznali više o njihovom drugačijem načinu rada. Članak pronađite na portalu srednja.hr! #pkg #privatnaklasicnagimnazija #zagreb #srednjaskola #srednjahr #skola #hrvatska #ucenici #klasicnagimnazija #latinski #grcki ♬ Countless – Official Sound Studio

U trećem najgledanijem TikTok videu našim smo gledateljima ukratko pojasnili sve što trebaju znati o nacionalnim ispitima koji su uvedeni u osnovne škole. Video je ostvario gledanost od 459 tisuća pregleda. Uz to, taj video imao je najviše interakcija u protekloj godini – ostvario je više od 62 tisuće lajkova, komentara i dijeljenja.

@srednja_hr Ovo je sve što trebate znati o nacionalnim ispitima! #ispit #test #skola #osnovna #osnovnaskola #nacionalni #nacionalniispiti #srednja #srednjahr #foryoupage #foryou #fyp ♬ School Bus – Mark Alberts

Četvrti najgledaniji video tiče se školskog kalendara za školsku godinu 2022./2023. Pogledan je više od 345 tisuće puta i ostvario je 37.9 tisuća interakcija.

@srednja_hr Izašao je školski kalendar za iduću godinu! škola počinje 5. rujna, uživajte do tada! 🏝 #srednjahr #justsrednjathings #skola #praznici #ljetnipraznici #skolskagodina #ucenici ♬ Chill Vibes – Tollan Kim

Naš viralni video s prošlogodišnje zagrebačke Norijade u kojem smo podijelili djelić atmosfere pogledan je 324 tisuće puta i postigao je više od 36 tisuća interakcija. Ti rezultati znače da je on peti najgledaniji video kojeg smo objavili.

@srednja_hr Djelić atmosfere s Norijade u Zagrebu! 🙃 Na terenu smo cijeli dan, što se sve događalo i kako je izgledalo, provjerite na srednja.hr 💪#norijada #norijada2022 #maturanti #danmaturanata #maturanti2022 #zagreb #bundek #hrvatska #kulaodstakla #izlasci ♬ original sound – srednja_hr

U listopadu smo bili četvrti najgledaniji medij na TikToku, a imali smo i vodeći engagement rate od 12,5 %. Više o tome možete pročitati u ovom tekstu. Prošle godine smo puno snimali pa je tako nastala i hrpa ‘bloopersa’, a njih možete pogledati ovdje.