Pretraga

Studenti imaju akciju u kojoj možete donirati poklone za djecu u bolnicama, evo gdje ih donijeti

A- A+

Studentski centar u Zagrebu na svom je Instagramu objavio da Studentska sekcija za pedijatriju organizira božićno darivanje djece u bolnicama. Djecu mogu darivati svi tako što će svoje poklone za njih ostaviti u kutijama koje se nalaze na nekoliko studentskih lokacija u Zagrebu. Darivanje traje do sredine prosinca.

Kutija za darivanje djece | foto: srednja.hr

Na Instagramu Studentskog centra u Zagrebu osvanula je objava o tome da Studentska sekcija za pedijatriju organizira božićno darivanje djece u bolnicama. Pokloni koji su najprikladniji za ovakvo darivanje su slatkiši, igračke, plišani medvjedići, bojice, puzzle, poklon bonovi te društvene igre.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Studentski centar Zagreb (@sczagreb)

Svoje poklone možete ostaviti u kutijama koje se već nalaze na nekoliko lokacija u Zagrebu. Te lokacije su Studentski centar, studentski domovi Cvjetno naselje, Stjepan Radić, Ante Starčević te Lašćina kao i u dekanatu Medicinskog fakulteta na adresi Šalata 3.

Darivanje traje do 16. prosinca te se, sve koji žele donijeti poklone, moli da oni budu nekorišteni. Također, nije ih potrebno zamatati jer je to posao vilenjaka Studentske sekcije za pedijatriju.