Pretraga

Studenticu nisu primili na praksu u školu jer joj se bend zove ‘Vibrator u rikverc’

A- A+

Jedna od najboljih studentica u susjednoj Srbiji ostala je bez prakse u srednjoj školi jer je članica benda pod nazivom ‘Vibrator u rikverc’. Ogorčena 23-godišnjakinja iz Pančeva se požalila na Facebooku te poručila svim budućim zaposlenicima škola da mogu zaboraviti na svoj privatni život.

Foto: Facebook

Studentica iz Pančeva koja je ujedno i članica punk benda ‘Vibrator u rikverc‘, ostala je bez prakse u jednoj srednjoj školi upravo zbog naziva svog glazbenog sastava, piše Telegraf.

Izdvojeni članak

Najgori razlazi članova popularnih svjetskih bendova

Zbog vibratora bez prakse u školi

Riječ je o jednoj od najboljih studentica na svom fakultetu, no ova 23-godišnja Pančevka ostala je bez prakse zbog vulgarne riječi u nazivu benda. Budući da se osjeća diskriminirano bez razloga, djevojka je svoje razočaranje podijelila na Facebooku.

– Iako s učenicima radim plan i program koji mi je dodjeljen od strane profesorice, u toku nastave ne promoviram ništa što se tiče mog privatnog života, ja učenike dovodim u rizik, jer se moj bend zove ‘Vibrator u rikverc’, a vibrator je – ružna riječ! – napisala je.

Izdvojeni članak

Srpska studentica proglašena najboljim govornikom na svijetu

Ako želite raditi u školi, zaboravite na privatni život

Ogorčena zbog situacije, na spomenutoj društvenoj mreži istaknula je kako se ljudi pitaju zašto im djeca provode vrijeme ispred računala i zašto su agresivna, a roditelji im nisu kod kuće i u školi su kao u zatvoru.

– Probudila sam se sa svoje 23 godine i shvatila da živim u Afganistanu!, napisala je mlada glazbenica koja se obratila budućim kolegama da, ako žele raditi u školi, zaborave na privatan život, ostanu kod kuće i slušaju Mozarta i ni slučajno ne koriste riječ –  vibrator!

Bend ‘Vibrator u rikverc’ čine Snežana, Tamara, Sofija i Selena, a nedavno su potpisali ugovor s nezavisnom izdavačkom kućom ‘Cleopatra Records’ iz Los Angelesa. Njihova pjesama ‘Doris’ svoje mjesto će naći na kompilaciji ‘Girls With Guitars‘ na kojoj će se predstaviti svi bendovi u svijetu koje predvode žene.