Pretraga

Nosi svoj vibrator kao ogrlicu! Brendovi koji rade nakit koje su i seksualne igračke

A- A+

Seksualne igračke se još uvijek nalaze u sferama tabua društva. Samim time žene masturbaciju doživljavaju kao nešto rezervirano samo za muškarce, a svoj užitak i istraživanje tijela kao nešto sramotno. Naravno, to ne vrijedi za sve žene pa ako slobodno kupujete svoje vibratore, vjerojatno ih držite skrivene negdje u ladici zbog njihovog izgleda. Brend Crave, Unbound i Wisp svojim proizvodima žele maknuti stigmu povezanu sa seksualnim igračkama i izvaditi ih iz ladica.

Crave

High fashion seksualne igračke

Industrijska dizajnerica Ti Cheng redizajnirala je vibrator tako da izgleda kao moderan dizajnerski predmet. Najdraža joj je ogrlica Vesper koja je tanki vibrator od nehrđajućeg čelika s dvije brzine. Dolazi u tri boje: srebrna, rose gold i zlatna te ju je moguće ugravirati ako tražite poseban poklon za najbolju prijateljicu. Svrha ogrlice je da je posebna sama po sebi te ako se u razgovoru spomene, žena ima izbor otkriti da se radi o vibratoru ili ne. Cheng je upravo mogućnost izbora bitna jer vjeruje da će potaknuti žene na razmišljanje o svojoj seksualnosti, a ako je to slučaj, i zašto je se srame.

Facebook Crave

Unbound prodaje sve od klasičnih seksualnih igračaka do prstena koji je također vibrator i ogrlice koja se pretvara u bič. Unbondu je cilj pokrenuti razgovor o seksu i napraviti mjesto gdje ljudi mogu slobodno otkriti svoju seksualnost.

Unbound

Unbound

Zlatna ogrlica Golden Whip koju imaju u ponudi se pretvara u bič, dio oko vrata se svija i pretvara u držak biča. Njihov La Palma prsten koji dolazi u srebrnoj i zlatnoj boji služi i kao vibrator, može se okrenuti vertikalno i horizontalno. Zanimljivo je da ima 5 brzina, za razliku od klasičnih vibratora, može se puniti na USB punjač, a brzine se mijenjaju promjenom nagiba ruke. Uz sve to tapkanjem po površini prstena se stvara uzorak vibriranja koji vama najviše odgovara.

Unbound

Unbound

Unbound

Unbound

Senzualnost kao put do oslobođenja svoje seksualnosti

Za razliku od drugih tvrtki koji se usredotočuju na stimulaciju koja izravno dovodi do orgazma, Wisp stavlja fokus na senzualnost, dodire i mirise, točnije na sam užitak i senzualno iskustvo. Njihovi proizvodi uključuju ogrlice, naušnice i prstenje kojima je cilj stimulacija erogenih zona pomoću dodira i mirisa. Nakit simulira podražaje poput dodira, poljupca, laganog puhanja na tijelo ili šapat.

Wisp

Wisp

Wisp

Wisp