Pretraga

Svaki euro dobro dođe: Veliki grad daje studentima i srednjoškolcima jednokratnu pomoć

A- A+

Srednjoškolci i studenti u Rijeci mogu ostvariti jednokratnu novčanu pomoć u iznosu od 135 eura. Grad je objavio da je počeo primati zahtjeve građana za ostvarivanje prava na pomoć za polaznika vrtića, osnovne i srednje škole te studente. Zahtjevi se zaprimaju do 15. ili 20. rujna, ovisno o kakvoj se vrsti pomoći radi.

novac_euro

Ilustracija: Unsplash

U sklopu Socijalnog programa, Grad Rijeka zaprima zahtjeve građana za ostvarivanje prava na pomoć za polaznike vrtića, osnovne i srednje škole te studente u pedagoškoj, školskoj ili akademskoj 2023./2024. godini.

Do 15. rujna zaprimaju se zahtjevi za podmirenje troškova boravka djeteta u jaslicama i vrtiću, poklon-bon pri kupnji školskog pribora učenicima osnovnih škola, podmirenje troškova produženog ili cjelodnevnog boravka u osnovnim školama te jednokratnu novčanu pomoć srednjoškolcima i studentima u iznosu od 135 eura.

Izdvojeni članak
medicinska sestra cijepi osobu

Velika novost za učenike medicinskih škola i studente sestrinstva: KBC im dodjeljuje stipendije

Do 20. rujna zaprimaju se zahtjevi za podmirenje troškova javnoga gradskog prijevoza srednjoškolcima i studentima. Zahtjevi se uz prateću dokumentaciju podnose radnim danom od 8:30 do 15:30 sati u šalter-sali Gradske uprave, Titov trg 3, šalteri broj 4 i 5.

Sva potrebna dokumentacija, kao i ostale informacije, nalaze se u službenoj objavi Grada Rijeke kojoj možete pristupiti putem ove poveznice.