Pretraga

Tračerica se vraća na male ekrane: Poznato i kada!

A- A+

Nakon dugo čekanja, napokon smo dobili i službeni datum: u srpnju ove godine na male ekrane se vraća Tračerica! Serija je to koja je oduševila cijeli svijet prije desetak godina, a sada dolazi u novom ruhu.

foto: screenshot YouTube

Ako ste se ikad pitali kako bi se ekipa s Manhattana snašla u svijetu društvenih mreža, sada ćete dobiti priliku za to. Iako se priča neće vrtjeti oko glavnih likova koji su nam već dobro znani, trebalo bi biti jednako zanimljivo, ako ne i više, piše Town&Country.

Dječaci i djevojke iz elitnih srednjih škola New York-a se vraćaju s novim pustolovinama, koje će biti jednako, ako ne i više šokantne – ipak živimo u 2021. godini. Serija će biti puno više otvorena prema tabu temama, ali i donošenju različitosti na male ekrane. Ono što će ostati isto jest glas Tračerice, pa će se tako Kristen Dunst vratiti.

Još uvijek nije jasno kako će uopće biti zamišljena Tračerica. U ono vrijeme je anoniman blog bio odlično rješenje, no s dolaskom društvenih mreža, i to se moralo promijeniti. Puno se toga promijenilo u ovih desetak godina između dvije serije, pa ne čudi da će se pozabaviti s novim pitanjima, svime onime što nas mori u 2021. godini.

Izdvojeni članak

Ideje za novi binge: Kultne serije iz 2000-ih koje se isplati pogledati

Serija će biti dostupna na HBO Max-u u srpnju ove godine, nakon što je snimanje bilo odgođeno zbog pandemije. Radnja serije će ipak biti smještena u vrijeme nakon koronavirusa, pa ćemo likove gledati bez maska na licu.

Ne zna se puno o seriji, ali su otkrivena imena glavnih likova i glumaca koji će ih oživjeti, pa ćemo tako upoznati sljedeće likove: Julien Calloway (Jordan Alexander), Akeno “Aki” Menzies (Evan Mock), Monet de Haan (Savannah Smith), Audrey Hope (Emily Alyn Lind) i Zoya Lott (Whitney Peak).

Nije poznato hoće li se pojaviti likovi i iz originalne serije, no i ta mogućnost je zasad otvorena. Navodno je Chace Crawford, koji je glumio Nate Archibalda, rekao da bi se rado pojavio. Jedno je sigurno – fanovi bi bili oduševljeni. Velika su očekivanja od ovog reboot-a, a nećemo morati dugo ni čekati da saznamo hoće li ih uspjeti ispuniti!