Pretraga

Tragedija u Našicama: Pronađeno beživotno tijelo 20-godišnje djevojke, oglasili se iz policije

A- A+

Sinoć se u Našicama dogodilo ubojstvo i pokušaj samoubojstva. Pronađeno je beživotno 20-godišnjakinje, a policija sumnja na nasilnu smrt. Tijelo djevojke nađeno je nakon dojave da je 24-godišnjak pokušao počiniti samoubojstvo.

Ilustracija: Unsplash

Kako prenosi HRT, neposredno poslije ponoći policija je zaprimila dojavu o pokušaju samoubojstva 24-godišnjaka u Našicama, nakon čega je u blizini mjesta događaja pronađeno beživotno tijelo 20-godišnjakinje. O slučaju se oglasila i PU osječko-baranjska.

– Noćas iza ponoći, u Našicama, pronađeno je mrtvo tijelo djevojke. Sumnja se u nasilnu smrt. Osoba koja se dovodi u vezu s tim nalazi se pod nadzorom policije. Očevid je obavio zamjenik Županijskog državnog odvjetnika u suradnji s očevidnom ekipom Policijske uprave osječko-baranjske.
Policija provodi kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja, priopćeno je iz PU osječko baranjske.

HRT piše da je ubojstvo djevojke počinjeno hladnim oružjem, te da je mladić koji se dovodi u vezu s ubojstvom na obradi je u bolnici i pod nadzorom policije. Isti izvor navodi i da se ubojstvo dogodilo u parku u blizini groblja u Našicama te da je tijelo bilo udaljeno oko 150 metara od mjesta gdje je policija izašla na teren po dojavi o pokušaju samoubojstva 24-godišnjaka.


U slučaju da vi ili netko koga znate ima suicidalne misli ili je žrtva nasilja, možete se obratiti psihološkom centru TESA. Psihološko savjetovanje je dostupno putem telefona za psihološku pomoć (01 48 28 888) svakog radnog dana od 10 – 22h. Obratiti se možete i Hrabrom telefonu na broj 116 111, Centru za krizna stanja i prevenciju suicida koji radi od 0 – 24h (01 2376 335) ili pozvati Plavi telefon (01 4833 888 ili mail [email protected]).