Pretraga

Tražiš posao? Evo dobre prilike da još lakše dođeš do njega!

A- A+

Jedna, druga, treća (…), već ste poslali nekoliko molbi za posao, ali niti jedna nije baš završila uspjehom? Pritom ste se dobrano namučili s pisanjem životopisa i motivacijskog pisma, a pred ogledalom već više puta isprobavali razgovor s (potencijalnim) poslodavcem. Dobro poznati scenarij, ali uz Coca-Colinu podršku mladima sve je lakše.

tečaj ja i drugi

Tečaj ‘Ja i drugi’, prvi u nizu iz Coca-Colina projekta koji nudi besplatnu edukaciju, već je dostupan. Ovaj je program pomogao tisućama mladih pronaći posao | Foto: Coca-Cola HBC Hrvatska

Ako do sada niste još čuli, riječ je o projektu koji nudi besplatnu edukaciju, i to o važnim životnim i poslovnim vještinama koje nisu toliko zastupljene u našem formalnom obrazovanju. Edukacija je namijenjena svim nezaposlenima u Hrvatskoj od 18 do 30 godina, a super je vijest što je od ove godine potpuno digitalna i dostupna u svega nekoliko klikova. Možeš joj pristupiti kada i otkud ti to najviše odgovara, a pritom će ti ostati dovoljno slobodnog vremena za sve hobije i interese.

Prvi tečaj već sada dostupan

Ovogodišnji program sastoji se od dvaju tečajeva i osam webinara, a prvi tečaj već je sada dostupan na platformi Leap Academy. Kako sastaviti upečatljiv životopis i motivacijsko pismo, što su to tehnike aktivnog slušanja, koja je važnost umrežavanja i kako uopće možemo još lakše stvoriti svoju mrežu važnih kontakata – možete otkriti na prvom tečaju „Ja i drugi“. Sve to, ali i mnogo više, obogatit će predavačice Tanja Džido, Martina Raškaj, Ratka Jurković i Marcela Velfi svojim savjetima i iskustvima.

Izdvojeni članak
coca-cola besplatne edukacije

Coca-Cola poziva: Prijavi se na besplatne edukacije i brže pronađi posao

Za slušanje cijelog prvog tečaja treba ti oko pet sati, ali to možeš raditi s prekidima ili kako ti najviše odgovara jer je on podijeljen u četiri modula. Super je stvar što na kraju svakog modula možeš i provjeriti svoje znanje (pozor: bez ocjenjivanja!), a na kraju tečaja i automatski preuzeti potvrdu o sudjelovanju.

Kako se prijaviti

Tečaju ‘Ja i drugi’ možete pristupiti gdje i kada to želite, i to u dva jednostavna koraka. Najprije se potrebno registrirati na stranici Leap Academy i potom se prijaviti na tečaj. Od listopada će na istoj platformi biti dostupan i drugi tečaj ‘Ja i posao’. Program uključuje i webinare koji će se održavati u stvarnom vremenu od rujna pa sve do prosinca.

Više od polovice sudionika ubrzo našlo posao

Coca-Colina podrška mladima jedinstven je edukativan program kojim od 2017. godine Coca-Cola HBC Hrvatska pomaže u smanjenju nezaposlenosti mladih ljudi u Hrvatskoj. Tijekom tri ciklusa projekta obučeno je više od 2500 mladih ljudi, a više od polovice njih tijekom šest mjeseci po završetku projekta našlo je zaposlenje.

Sretno s učenjem! 🙂