Pretraga

Tužan kraj nestalog mladog nogometaša: Joško je preminuo u 29. godini života

A- A+

Nakon što je 31. srpnja objavljen njegov nestanak, na službenim stranicama Hajduka objavili su kako je njihov bivši igrač Joško Hajder preminuo u 29. godini života. Podsjetimo, mladi nogometaš nestao je kada se udaljio s mjesta boravišta na zagrebačkim Ravnicama.

Foto: HNK Hajduk Split

U 29. godini života preminuo je bivši nogometaš Hajduka, Joško Hajder, objavljeno je nakon što je 31. srpnja ove godine prijavljen njegov nestanak kada se udaljio s mjesta boravišta na zagrebačkim Ravnicama. Joško je svoju nogometnu karijeru započeo u mlađim uzrastima Hajduka u kojemu je službeno registriran 26. kolovoza 2005. i njihov dres je nosio do 2012. godine.

– U mlađim uzrastima Hajduka osvojio je čak tri nacionalna trofeja. Prvi je osvojio kao član pionirske momčadi koja je u sezoni 2008./09., pod vodstvom trenera Vinka Bege, osvojila titulu prvaka Hrvatske. Zatim je u narednoj sezoni 2009./10., nosio dres kadetske momčadi u momčadi koja je pod vodstvom trenera Ante Šećera, osvojila nacionalni kup. Treći i posljednji nacionalni trofej Hajder je osvojio u juniorskoj momčadi Hajduka koja je u sezoni 2011./12., pod vodstvom trenera Miše Krstičevića i Stjepana Andrijaševića osvojila titulu prvaka Hrvatske. Tako da je Hajder u sve tri mlađe dobne skupine Kluba osvojio po jedan nacionalni trofej, stoji na službenim stranicama Hajduka.

Izdvojeni članak
mato matić, slika i svijeća

Preminuo 20-godišnji nogometaš i polaznik Policijske akademije: ‘Hvala ti na svakoj minuti koju si proveo s nama’

Za seniorsku momčad Hajduka odigrao je tri utakmice od toga i jednu službenu u prvenstvenoj utakmici protiv Lokomotive iz Zagreba u Splitu u svibnju 2012. kada je ušao u igru. Pored Hajduka, Joško je igrao i za Split, Imotski, Istra 1961, Primorac 1929, Solin i Omiš. Pogreb će biti danas u 17 sati u mjestu Zlopolje kod Muća.